Tayfun Balıkçı CHP’den Körfez’e aday mı?
Siyaset, 14 Ekim 2018 00:56Adı Körfez Belediye Başkan Aday Adayları arasında gösterilen CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi.
Körfez Beledisi'nde 2009 yılından beri meclis üyesi olarak vazife yapan Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, Körfez Belediyesi'nin özellikle son yıllarda çok gereksiz yatırımlarda bulunduğunu söyledi. Gereksiz yatırımlardan dolayı da arsa satışı yapılarak; kamuoyunda ciddi tepki aldıklarını ifade etti.
'YATIRIMLAR YANLIŞ'
Balıkçı, "Körfez Belediyesi hiç bir dönemde olmadığı kadar bu dönemde gereksiz harcamalarda bulundu. Körfez'in trafik sorunu, otopark sorunu, yollar sorunu varken; Hereke Kalesi'ne harcama yapması; Sarnıçhan gibi bir yatırımda bulunması hakikaten gereksiz bir harcama ve yatırımdır. Bu yatırımların Körfez halkına hiç bir katkısı olmadı; olmazda. Bununla birlikte gelir getiren Bristoil ve Kırlangıç gibi yerler satıldı. Arsalar satıldı. Hereke Kalesi'ne yapılan yatırım; hiç bir şekilde Körfez'e katkı sağlamaz; turistte gitmez. Orada bir köşk var; Hereke halkı köşke gitmemişken; Hereke Kalesine mi gidecek? Yanlış bir yatırımdı. 'Ben yaparım olur' düşüncesi olmadan; halkın desteği alınarak; işin uzmanlarına sorularak yönetim olmalıdır." dedi.
'HER KESİMDEN DESTEK'
'Belediye Başkanlığına aday mısınız?' sorumuza cevap veren Balıkçı, "Şu anda beklemedeyim. Gelişmeleri değerlendireceğim. Çevremden ve kamuoyundan çok büyük bir destek var. Görüşmelerim ve bu konuda fikir alış verişlerim devam etmektedir. Önemli olan geniş bir mutabakatın sağlanması; tabanda güç birliğinin oluşturulmasıdır. Toplumun her kesimini içine alacak; onları bir bünyede toplayacak bir sinerjinin oluşması gerekiyor. Bunu sağlamamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Halkımızın dediği; halkımızın istediği birliktelik sağlandığı zaman burada belediyeyi alırız."dedi.
'YAŞANABİLİR BİR KÖRFEZ'
Yıllardır Atalar Mahallesi'nde bulunan İstasyon Camii Dernek Başkanı olarak vazife yapan, toplumun her kesimi tarafından kabul gören, CHP'ye diğer partililerden oy getirebilecek bir aday olarak gösterilen Tayfun Balıkçı, " Amacım, partimi en üst düzeylere çıkarmak; belediye başkanlığı seçimlerini kazanarak; Körfez'e hizmet etmektir. Bu düşünce içindeyim. Kuracağımız ekip, toplumun her kesimini temsil etmelidir. Bizim düşüncemiz, her kesime ulaşmak; onları partimize yönlendirmek; belediyeyi kazanarak; hizmetin en güzelini yapmaktır. Yaşanabilir; modern bir Körfez yapmak için önemli projeleri hayata geçirmek gerekir."dedi.
ANKETLER 'TAYFUN BALIKÇI' DİYOR
İlçe Teşkilatı tarafından ve bazı önemli anket şirketleri tarafından yapılan araştırmalara göre; Tayfun Balıkçı'nın ismi ön plana çıkmış durumda. Toplumun her kesiminden deste alacak aday olarak gösterilen Tayfun Balıkçı; yapılan anketlerde diğer adaylara göre açık ara önde olduğu bildirildi.
Siyaset, 14 Ekim 2018 00:56
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
