Adliye köprüsüne şelale manzarası
Gündem, 11 Ekim 2018 12:07Büyükşehir tarafından “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle İzmit Adliye Köprülü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına resim uygulamaları tamamlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle Kocaeli genelindeki kent estetiğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Projeyle şehrin önemli meydan, bulvar, köprü ve caddelerinin duvarlarına kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla birçok resim çalışması yapılıyor.Projenin dördüncü etabı olarak İzmit Adliye Köprüsü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına duvar resim uygulamaları tamamlandı.Adliye Köprüsü şelale manzarasıyla estetik bir görünüme kavuştu.
PROFESYONEL RESSAMLAR
Büyükşehir Belediyesi, tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında il genelindeki meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları daha önceden başlamıştı. Proje dâhilindeİzmit Adliye Köprüsü Kavşağı’nın Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ayaklarına resim boyama uygulamaları tamamlandı. Resim uygulaması çalışmalarında son olarak cila sürme işlemi yapıldı.Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehrin dikkat çekici önemli alanlarının estetik açıdan zenginleştirilmesi hedefleniyor.
KOCAELİ KENT ESTETİĞİ GELİŞİYOR
Projenin dördüncü aşaması kapsamında yürütülen çalışmalarda profesyonel ressamlar tarafından bobrosstekniğiyle akrilik boya kullanılarak, Adliye Köprülü Kavşağı’ndaki ayaklara şelale resimleri yapıldı. Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla kentin önemli noktaları, estetik açıdan zenginleştiriliyor. Halkın beğenisini kazanançalışmalar daha önce İzmit ve Gebze ilçelerindeki önemli noktalarda uygulandı. İlerleyen günlerde de Kandıra ve Gölcük ilçelerindeki belirlenen yerlere resim uygulama çalışması yapılacak.
Gündem, 11 Ekim 2018 12:07
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
