Nevzat Doğan Akmeşelileri sevindirdi!
Gündem, 09 Ekim 2018 09:33İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, açtığı spor sahası, dağıttı bisiklet ve basketbol toplarıyla Akmeşe’de adeta bayram sevinci yaşattı.
İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de yaptırılan spor sahası düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 20 dönümlük alan üzerinde yapılan saha açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İnanç Marım, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, belediye meclis üyeleri, oda ve sivil toplum kuruluşları başkanları, öğrenciler, öğretmeneler ile vatandaşlar katıldı. Spor sahasının açılışında Akmeşe’deki çocuklara bu dönemin ilk bisiklet ve basketbol topu dağıtımı da yapıldı.
BÖLGENİN İLK SAHASI
Yaklaşık 2 bin nüfuslu Akmeşe’deki ilk spor sahasının açılışında konuşan Atatürk Mahalle Muhtarı Refik Akyüz “ İzmit Belediye Başkanımıza böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ediyoruz. Bölgenin ilk spor sahasının yapılması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Başkanımız sayesinde Akmeşe hizmetlerle tanıştı” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de konuşmasında Başkan Doğan’a teşekkür etti.
HALKIMIZ MUTLUYSA BİZ DE MUTLUYUZ
Sahanın açılışı ve öğrencilere bisiklet ve basketbol topu dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan da “halkımız mutluysa biz de mutlu oluyoruz. İzmit Belediyesi, kuruşun hesabını yapıyor ve milletin kuruşunu yine millet için harcıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Akmeşe’miz daha da güzelleşiyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren “şehir merkezinde ne yapılıyorsa Akmeşe’de de o olacak” diyerek bu bölgemize de önemli hizmetlerde bulunduk. Çocuk oyun alanları, kapalı pazar, mahalle konağı, alt ve üst yapı hizmetleri, çevre düzenlemesi, cephe iyileştirmesi, tarihi çeşmenin restorasyonu, kadınlarımız için kurslar, fitnes salonu, doğalgazın getirilmesi bu hizmetlerden sadece bazılardır. Şimdi de güzel bir spor sahasını bölge gençlerimizin hizmetine sunuyoruz.
İLK BİSİKLET VE TOPLAR AKMEŞE ÇOCUKLARINA
Basket potası olmayan okulumuz kalmayacak. Bunu kampanyaya çevirdik. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu nedenle çocuklarımız spor yapsın ve derslerine iyi çalışsın. Yeni dönemin bisiklet ve basketbol topu dağıtımını ilk buradan başlıyoruz. AK Parti iktidarıyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde farklı bir atmosferle çalışmalarımızı sürdürdük. Bizim ilham kaynağımız, liderimizin belediyecilik ufkudur. Hizmette sınır tanımadık. Akmeşe’mize daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki bize dua edin. Birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edelim” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından sahanın açılışı ve öğrencilere bisiklet ve top dağıtımı yapıldı.
Gündem, 09 Ekim 2018 09:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
Otobüs firmaları artık yolcuya böyle davranamayacak!
SEDAŞ’ın Mutlu Yarınlar etkinliği konsept değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir’in o projesi İstanbul’a taşındı
Kızılay saraya bağlanıyor tepkisi
O vekil eşine de sahte sigorta yaptırmış
Darıca’da trafiğe nefes aldıracak hamle
ATM'lerde nakit krizine sokan kısıtlama!
Cephanelik projesi Başkan Hürriyet’in takibinde
Büyükakın, özel bireylerin ilk iş gününde de yanlarındaydı
Manavların unutulmaya yüz tutmuş sözleri kayıt altına alınıyor
Altında şok düşüş!
Çayırova’da el emeği göz nuru eserler sergileniyor
