Çayırova’da Anne-Çocuk Kulübü velileri bir araya geldi
Gündem, 05 Ekim 2018 06:56Geçtiğimiz hafta 2018-2019 eğitim öğretim dönemine başlayan ve 9 Mahallede hizmet veren Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde velilere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Anne-Çocuk Kulüplerinde Hem Çocuklar Eğitim Görüyor Hem de Veliler Yeni eğitim öğretim döneminde 4 Bin öğrenci ve annelerine okul öncesi eğitim ve çeşitli branşlarda ücretsiz kurs hizmeti veren Çayırova Belediyesi, 9 Mahallede bulunan Anne-Çocuk Kulübü velilerini düzenlediği bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında bir araya getirdi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu ve Cumhuriyet Mahallesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde 2 gün devam eden bilgilendirme toplantısında Çayırova Belediyesi’nin Anne-Çocuk Kulübü velilerine tanımış avantajları içere içeren ücretsiz hizmetler anlatıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Aysun Melek Çolak tarafından yapılan bilgilendirmede belediye tarafından bayanlara yönelik düzenlenen ücretsiz kurslar, sağlık ve yaşam seminerleri, konferanslar, çocuk gelişimi ve sağlıklı yaşam için düzenlenen spor aktivitelerinin önemi anlatıldı.
Belediye’den Çayırovalı Bayanlara Büyük İmkan
İnteraktif şekilde geçen ve velilerin sorularının da yanıt bulduğu seminerde Psikolog Çolak, çocuk gelişiminde anne ve baba etkisinin çok önemli olduğunun altını çizerek “Geleceğe sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmek istiyorsak ilk önce kendi eksikliklerimizi gidermeliyiz. Bunun için belediyemizin sizlere sunduğu ücretsiz kurslar çok önemli. Bu kurslarımızda okuma yazma bilmeyenler öğreniyor. Çayırovalı bayanlarımız Kuranı Kerim öğrenip İngilizce ve Arapça dil kurslarına katılabiliyorlar. Anne-Çocuk Kulübü velilerimiz haftanın belirli günleri yarı olimpik yüzme havuzundan ücretsiz faydalanıyor. Çocuk gelişimi, okul öncesi eğitimi ve her ay bir konuyu içeren ve her ay konusunda uzman hekimlerin katıldığı sağlık seminerlerine katılıyor. Yine belediye bünyesinde sağlıklı yaşam programlarına katılarak formlarını koruyorlar. Yapılan bu hizmetler Çayırova’lı hanımlarımız için. Duyurular ve hizmetler iyi takip edilmeli. Bu imkanlardan maksimum düzeyde faydalanılmalı” dedi.
Gündem, 05 Ekim 2018 06:56
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
