Çayırova Belediyesi, Yıldız akademi projesine doludizgin devam ediyor
Gündem, 30 Eylul 2018 16:43Eğitime yaptığı destekler ve gerçekleştirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Çayırova Belediyesi, Bilgievleri bünyesinde geçen yıl başlatmış olduğu “Yıldız Akademi” eğitim programını bu yıl da sürdürüyor.
Yıldız akademi projesi, Çayırova Belediyesi'nin bir diğer genç liderlik projesi olan hedef gelecek projesine de altyapı teşkil ettiğinden oldukça önem arzediyor. Bilindiği gibi Kurum, uyguladığı hedef gelecek liderlik programıyla, lise 2. Sınıftan itibaren üniversite sürecini de kapsayan Çayırova gençliğine yönelik uzun vadeli ve sürdürülebilir projeyi çok önemsiyor ve bu konuda önemli yatırımlar yapıyor. Yıldız akademiye seçilen ve oradan yetişen 8. Sınıf öğrencilerinin hedef gelecek kadrosunun da potansiyel adayları olması öngörülüyor.
50 Öğrenci 2018-2019 Eğitim Döneminde Ücretsiz Eğitim Programına Katılacak
Okul öncesinden üniversiteye kadar olan eğitim maratonunda her zaman öğrencilerin yanlarında olan ve onlar için her geçen gün farklı projeler geliştiren Çayırova Belediyesi, ilçede her geçen yıl başarı çıtasını ileriye taşıyarak, ilçe sınırları içinde bulunan okullarda başarı oranını arttırmak için yeni çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda ilçe sınırları içerisinde 8’ci sınıfa geçen öğrencilerine yönelik bir proje geliştiren Çayırova Belediyesi, 9 Mahallede bulunan Bilgievlerinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık sınavı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı sınavda dereceye giren 50 öğrenci ile Yıldız Akademi eğitim sınıfı oluşturan belediye, 2018-2019 eğitim yılı boyunca bu öğrencilerle çeşitli eğitim faaliyeti düzenleyecek. Liseye geçiş sınavı öncesi uzman eğitim kadrolarıyla “Yıldız Akademi” eğitim sınıflarında ücretsiz kurs hizmeti görecek olan öğrenciler yıl boyunca çeşitli seminer, konferans ve gezilere katılarak dolu dolu bir eğitim yılı geçirecekler.
Gündem, 30 Eylul 2018 16:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın: 98 proje, 1.5 milyar TL’lik destek
İzmitli pehlivanlardan gururlandıran başarı
Saadet Partisi Kocaeli’den sert sözler!
TÜİK bu rakama nasıl ulaştı?
Sanayi devi Assan Group satıldı
SEDAŞ’tan arızalara daha hızlı müdahale edilecek yatırım
MHP Genel Merkezi’ne o başkan da yaranamadı! Görevden alındı
Gebze Ticaret Odası’ndan üyelerimiz için her fırsatın takipçisiyiz mesajı
Altın için tarihi uyarı!
MHP Dilovası’nda KAÇEP’ten anlamlı ziyaret
Milli eğitim yazboz tahtası! Tartışma çıkaracak yeni karar
Köylüye yasak, zengine serbest!
Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara yatacak
Boya fabrikasındaki yangını duyar duymaz olay yerine gitti
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 yaralı
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu konserli açılışa davet etti!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
