Kimse rehavete kapılmasın!
Siyaset, 27 Eylul 2018 14:53Darıca İlçe yönetiminin yaptığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay uyardı; “ ‘Ben ilçenin tek aday adayıyım’ ya da ön seçim olduğunda sandıktan çıkan arkadaşlar ‘kesin adaylığa seçildim’ diyerekkimse rehavete kapılmasın”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı toplantının detaylarını görüşmek üzere il örgütünü ziyaret etti. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, Darıca İlçe Gençlik Kolu Başkanı Aydın Işık, Darıca İlçe Kadın Kolu Başkanı Ebru Tayanç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ziyarette hazır bulundu.
HEP BİRLİKTE BU BADİREDEN ÇIKACAĞIZ
Ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Darıca, gittiğim zaman kendimi evimde gibi hissettiğim ilçelerimizin başında geliyor. Bu hisleri bende uyandıran sizlerin samimiyeti, hoş görüsü ve yakınlığıdır” dedi. Yerel seçimler için Darıca’dan oldukça umutlu olduğunu ifade eden Sarıbay, “24 Haziran seçimlerinde ne yazık ki başarısız olduk. Bu başarısızlığını en büyük sorumlusu benim daha sonra sizsiniz. Bu badireden hep birlikte çıkacağız” diye konuştu.
KİMSE REHAVETE KAPILMASIN
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme hakkında bilgi veren İl Başkanı Sarıbay, “Birden fazla aday çıkan yerlerde ön seçime gideceğiz. Sayın genel başkanımız belediye başkan adaylarını mülakata alacaklarını söyledi. Bu mülakatlarda bulundukları ilçelerin sorunlarından bahsetmelerini ardından bu sorunları çözmek için yapacakları projeleri dinleyeceklerini açıkladı. Yani ben ilçenin tek aday adayıyım diyerek ya da ön seçim olduğunda sandıktan çıkan arkadaşlar ‘kesin adaylığa seçildim’ diye rehavete kapılmasın” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 27 Eylul 2018 14:53
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
