Başkan Demirci, İlyas Şeker’e projeleri anlattı
Gündem, 26 Eylul 2018 07:06Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Çayırova’nın vizyon projelerinden olan Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni gezdirerek bilgiler verdi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de bulunduğu inceleme gezisinde Demirci, her iki projeninde kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi.
İlçe ve Bölgeye Değer Katacak 2 Dev Proje
Çayırova’nın vizyonunu oluşturan ve ilçeye hem ekonomik, hem de kültürel anlamda değer katacak olan Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi projelerini AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile birlikte değerlendiren başkan Demirci, her iki projeninde ilçenin ve bölgenin önemli bir yatırımı olduğunu söyledi.
“Kent Park’la Sosyal Yaşam Alanını Oluşturduk”
Gerçekleştirilen gezide ilk olarak Kent Park’ın detaylarını AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e anlatan Demirci, projenin tamamen bir sosyal yaşam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Alışveriş alanlarıyla, kafe-restoranlarıyla, çocuklar için oyun alanları ve etkinlik alanlarıyla bir bütün olarak inşa edilen projede yeşilede ayrı bir önem verdiklerini aktaran Demirci, Çayırova’nın Kent Park ile büyük bir değer kazandığını söyledi.
Demirci, “Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezini İnşa Ettik”
Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi’ni de Kent Park’ın hemen yanı başında inşa ettiklerini aktaran Demirci, dev bir kültür kompleksine Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adını verdiklerini belirtti. Burada eğitimden spora, sanattan kültüre, sinemadan tiyatroya kadar daha birçok alanda hizmet verilebileceğinin altını çizen Demirci, Kocaeli’nin en büyük konferans salonunda Kültür Merkezi’nin içerisinde yer aldığını söyledi.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin bir bölümünün hizmete başladığını ve bu alanda Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, spor, sanat alanları ve millet kıraathanesi ile büyük bir halk kütüphanesinin yer aldığını söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, sinema, nikah, konferans salonu gibi özelliklerinde tamamlandığını belirtti. Proje kapsamında yaklaşık olarak 900 araçlık kapalı otoparkında yer aldığını vurgulayan Demirci, aynı zamanda Kültür Merkezi’nin açık olan bölümünde teras kafeterya ve sosyal tesislerinin de hizmet vereceğini ifade etti.
Şeker, “Çayırova’nın Gelişimi Sürüyor”
Kent Park ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin bölgeye kültürel ve ticari olarak katmadeğer sağlayacağını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yapılan bu yatırımların yerinde bir hizmet olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi çalışmalarından dolayı tebrik eden Şeker, bir ilçenin gelişimi ve kalkınması bakımından bu tür projelerin ihtiyaç olduğunu belirten Şeker, Çayırova’nın gelişiminde ve büyümesinde her zaman gerekli yatırımların devam edeceğini de vurguladı.
Gündem, 26 Eylul 2018 07:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
