Barınma Merkezi, Zeki amcanın evi oldu
Gündem, 25 Eylul 2018 08:50Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde 2,5 aydır kalan Zeki Amca, “Allah devletimizi, belediyemizi ve milletimizi var etsin” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi,ihtiyaç sahibi vatandaşların evi olmaya devam ediyor. KartepeUzunçiftlik’te yaşarken eşinden ayrılıp dışarıda yaşamayan başlayan Zeki Kanık(70), 2,5 aydır Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde kalıyor. Barınma Merkezi’ndeki hayatından çok memnun olan Zeki Amca, tüm ihtiyaçlarının karşıladığını belirtiyor.
“OTOGAR’DA BİR AY KALDIM”
İki sene önce eşinden ayrılarak dışarıda yaşayan ve mağdur olan Zeki Amca, “Yaşımda geçtiği için ortalıkta mağdur kaldım. Evden ayrıldıktan sonra Otogara gittim. Otogarda bir ay kaldım. Gündüzleri geziyordum, akşamları da Otogarda uyuyordum. Uyuyorum desen yalan olur, nöbet tutuyordum. Allah razı olsun orada beni zabıta arkadaşlar gördüler. Zabıta arkadaşlar durumumu anlayınca beni Barınma Merkezine getirdiler. Burada bana birkaç soru sordular sonra burada kalmaya başladım. İki buçuk aydır burada kalıyorum” şeklinde konuştum.
“BÖYLE BİR YERİ YAPMASALARDI BİZ NE YAPARDIK”
Zeki Amca, “Genel anlamda Barınma Merkezi çok güzel. Bir dediğimiz iki olmuyor. Dört dörtlük bakımımız var burada. Müdürümüz, memurlarımız bize, bir kardeş gibi bir abi gibi bir anne baba gibi davranıyor. Böyle bir yer olmasaydı. Böyle bir yeri yapmasalardı, düşünmeselerdi biz ne yapardık. Nerede kalırdım ve nasıl yaşardım? Böyle bir yeri düşündüklerini minnettarız” dedi.
“ALLAH DEVLETİMİZİ, BELEDİYEMİZİ VE MİLLETİMİZİ VAR ETSİN”
Zeki Amca, “Allah razı olsun. Benim gibi yaşlı insanlar için burası kendi evinden hiçbir farkı yok. Hatta daha iyi bir ortam var. Burada tüm ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Allah devletimizi, belediyemizi ve milletimizi var etsin” ifadelerini kullandı.
7/24 ÜCRETSİZ HİZMET
Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, yılın 365 günü 24 saat verilen hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanıyor.Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, Yeni Mahalle Mehtap Sokak No:11 Kuruçeşme-İzmit/Kocaeliadresinde hizmet veriyor. Merkezle ilgili 444 11 41 Çağrı Merkezi ya da 0 262 2268796-3249060 telefon numaralarından bilgi alınabiliyor.
Gündem, 25 Eylul 2018 08:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan gençlerle pedal çevirdi
Bahçeli'nin Öcalan çıkışını tehlikeli buluyorum
Vali Aktaş’tan TCG Tayfun Hücumbotu’na ziyaret
Körfez’in kızları gururlandırdı
Böyle bir hız daha önce görülmedi
Erdoğan seçim talimatı mı verdi?
İzmit’te bowling turnuvası renkli ve çekişmeli anlara sahne oldu
Çayırova’da gençlerin gösterileri büyük alkış aldı
Yadullah Aktaş, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı oldu
İmamoğlu'ndan anlamlı 19 Mayıs paylaşımı
Derince’de 19 Mayıs büyük coşku ve gururla kutlanıyor
Yeni yargı paketinde kritik düzenlemeler
Kocaeli’de afet risklerinin azaltılması için ortak çalışma
İzmit Milli İrade Meydanı’nda nefes kesen gösteri
Büyükşehir çalışanlarını üzen ölüm
Gölcük Belediyesi’nin araç filosuna 5 yeni araç daha
Kocaeli’ye ilk dört ayda 2 bin 737 gemi uğradı
19 Mayıs ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz
Yaya üstgeçidini kullananlar araçlarla burun buruna geliyor
Bu dönel kavşakta önlem alınmazsa her an kaza olabilir
Borcu borçla kapatma dönemi başladı
Başkan Ömeroğlu´ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlığımıza atılan ilk adım
Körfez Yarış Pisti’nde zorlu hafta sonu
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan da 19 Mayıs mesajı geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmit’te forma imzalatıldı
Körfezim Eğitim Kurumları'nda gençlerin coşkusu görülmeye değerdi
Ormanya’da uçamayan leylekler aşka geldi!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
