Satışlar yargıdan dönecektir
Gündem, 15 Eylul 2018 23:38CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova Belediyesi’nin 17.09.2018 pazartesi günü yapacağı arsa satışını eleştirerek, Çayırova Belediye sürekli olarak arsa ve dükkan satışları ile gündeme gelmesi bizi rahatsız ediyor diyerek adeta miras yedi gibi Belediyenin nesi var, nesi yok ucuz , pahalı, olup, olmadığına bakmadan, hukuka uygun olup, olmadığına bakmadan satılması doğru değildir dedi.
KİMSE BELEDİYE’YE GÜVENMİYOR
;
Belediyenin bu denli büyük çaplı arsa ve dükkansatışları yapmasına rağmen vatandaşın belediyeye güvenmediğini belirten İlçe Başkanı Kaya, nitekim kısa bir süre önce Belediyenin düzenlediği kent park içerisinde yer alan 46 dükkanın satış ihalesine hiç kimse katılmadı bir kişi dahi dosya almadı. Şimdi ise Belediye 17.09.208 günü Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ın yakınların aldığı arsalar ile gündeme gelen Şekerpınar 5. Bölgede 10 adet kıymetli arsayı satışa çıkartıyor.
Belediyenin bu denli büyük çaplı arsa ve dükkansatışları yapmasına rağmen vatandaşın belediyeye güvenmediğini belirten İlçe Başkanı Kaya, nitekim kısa bir süre önce Belediyenin düzenlediği kent park içerisinde yer alan 46 dükkanın satış ihalesine hiç kimse katılmadı bir kişi dahi dosya almadı. Şimdi ise Belediye 17.09.208 günü Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ın yakınların aldığı arsalar ile gündeme gelen Şekerpınar 5. Bölgede 10 adet kıymetli arsayı satışa çıkartıyor.
SATIŞLAR YARGIDAN DÖNECEKTİR.
Arsa satışının yapılacağı 5. Bölgede arsa satışlarını tartışmalı olduğunu , buna rağmen Belediyenin bir taraftan Belediyeye ait arsaları satarken diğer taraftan bölgenin imar durumunu değiştirmek için meclise getiriyor bu bir çelişkidir kabul edilemez. Nitekim bölgede yaşanan mağduriyetlerden dolayı yargı süreci devan etmek te son olarak Kocaeli 1. Bölge idare mahkemesi açılan bir davadan dolayı yürütmeyi durdurma kararı vermiş dava devam etmektedir. Dava sonucunda 5. Bölgedeki tüm uygulamanın iptal olacağı bu sebepten ihaleye katılarak arsa alalarında önümüzdeki süreçte sıkıntı yaşayacaklarını belirten İlçe Başkanı Selahattin Kaya; bütün bu konuların yargıya taşınacağını belirtti.
Gündem, 15 Eylul 2018 23:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
