Emine Zeybek Bilgili Kültür Okullarını ziyaret etti
Eğitim, 14 Eylul 2018 13:49Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Özel Bilgili Kültür Okulları’na ziyaret gerçekleştirdi.
Okul kurucusu Sayın Ali Aydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, okulda ki veli toplantısına gelen Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ve eşi MüjganKantay da katıldı. Okulda görevli öğretmenler ve velilerle sohbet eden Emine Zeybek yeni dönemin hayırlı ve başarılarla dolu geçmesi dileklerini aktardı. “2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”
Okul kurucusu Ali Aydemir’in makamında Kocaeli’deki eğitim faaliyetleri üzerine yapılan sohbetin ardından okulu gezen Zeybek,“Öncelikle Ali Bey’e bölgemize büyük bir yatırımla kazandırdığı bu eğitim yuvası için teşekkür ederim. Okullar ülkemizin can damarı, geleceğimizi şekillendiren en önemli kurumlardır. Yerel ve merkezi yönetimler olarak eğitim kurumlarına yardımcı olmamız gerekmektedir. Bizler bunun bilincinde hareket ederek eğitim faaliyetlerini gelişebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz.Yüksek donanıma sahip bu eğitim yuvamızda yetişen yavrularımızın da ülkemiz için ellerinden geleni yapacaklarına güvenim tam. Önümüzde ki hafta başlayacak olan2018-2019 eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.
“AMACIMIZ TAM DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİREBİLMEK”
Özel Bilgili Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Aydemir ise; “Kocaeli’de doğup büyüyen bir eğitim kurumuyuz. Amacımız her şeyden önce vatanına milletine faydalı, eğitim anlamında tam donanımlı bireyler yetiştirebilmek. Bunun için kendimizi her an geliştiriyoruz ve deneyimlerimizi öğrencilerimize aktarmaya çalışıyoruz. Ben de sayın vekilimiz gibi yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor ve bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitim, 14 Eylul 2018 13:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
