AK Partili kadınların kampı sona erdi
Siyaset, 10 Eylul 2018 18:30AK Parti Kocaeli Kadın Kolları çalışmaları değerlendirmek üzere kampa girdi. 3 gün süren ve 2 grup halinde gerçekleşen kampa 12 ilçe kadın kollarının yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Birimlerin ayrı ayrı çalışmaları değerlendirip yeni çalışmaları planlayacağı kampta kadınlar etkili iletişim, iletişimin incelikleri ve sosyal medya eğitimleri aldılar.
7-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen teşkilat kampına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,İl Başkanı Abdullah Eryarsoy,MKYK üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek,Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman,önceki dönem milletvekili Zeki Aygün,darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık,Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür ve kadın meclis üyeleri de katılım sağladılar.12 ilçe kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kampa il kadın Kolları yöneticileri de eksiksiz katılım sağladı.300 kişiyle gerçekleşen kampın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ‘’Aşkınan çalışan yorulmaz.Biz Ak Kadınlar muhabbetle aşkla çalışıyoruz her daim.Gönüllülük esasına dayalı çalışıyoruz,sorumluluğumuz ağır…Askerimizin şehidimizin çoluk çocuğumuzun sorumluluğu üzerimizdedir.Bu masaların etrafında bu bilinçle varız ve bu davanın hakkını vermeliyiz.Biz Ak kadınlar fikirlerimizle varız ve değerliyiz.LiderimizRecep Tayyip Erdoğan sayesinde kadın artık siyasette daha fazla temsil gücü kazandı.Kadın eli her yere değmeli’’ dedi.
Konuşmalarına devam eden başkan YILMAZ’’Ülkece çok zor zamanlar geçirdik.29 gece boyunca evimize girmedik nöbet tuttuk.Çoluk çocuğumuzdan ayrı kaldık.Bizi birlikte tutan bu inançtı.Bu inançla yürüyor ve önümüze bakıyoruz.Eski Türkiye yok,güçlü Türkiye var artık.Ekonomiyle bizi yıkmak isteyenler bunu başaramayacaklar.Biz bir ve beraber oldukça bu sınavdan da güçlenerek çıkacağız.’’sözlerinde bulundu.
Siyaset, 10 Eylul 2018 18:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
