Yerli üretim kırtasiye çağrısı
İş Dünyası, 07 Eylul 2018 20:44Kocaeli Ticaret Odası 15. Komitesi Başkanı Handan Kümeli, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi açıklama yaparak, vatandaşlara yerli üretim ve sağlıklı ürünlere yönelmeleri konusunda çağrıda bulundu.
Kırtasiye, Eğitim, Bilgisayar, Sürücü Kursu, Matbaa Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 15. Meslek Komitesi Başkanı Handan Kümeli, yeni eğitim-öğretim yılı kırtasiye alışverişleri öncesi velilere çağrıda bulundu. Vatandaşların sağlıklı ve yerli üretim ürünlere yönelmesinin önemine vurgu yapan Başkan Kümeli, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre ilimiz genelinde bu yıl 421 bin öğrenci ve 16 bin öğretmen ders başı yapacak. Okulların açılmasına sayılı günler kala, vatandaşlar temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişlerine başladı.
‘KENT EKONOMİMİZE BÜYÜK KATKI’
Çocuklarımızı, kalitesiz ya da standart dışı ithal kırtasiye malzemelerindeki olası risklerden korumanın en güvenilir yolunun, TSE damgalı ürünleri tercih etmek olduğunu hatırlatırken, ilimizdeki öğrenci ve öğretmen sayısı baz alındığında yerli üretim ürünleri tercih etmenin ülke ekonomisine sağlayacağı büyük katkının da unutulmamasını önemle rica ederiz. Gerek ailelerimizin, gerek eğitimcilerimizin gerekse okullarımızın, ilimizdeki kırtasiye firmalarından ve yerli üretim öncelikli alışveriş yapması başta kent esnafımıza ve şehrimize büyük yararlar sağlayacaktır. Bu vesileyle tüm eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize verimli bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
İş Dünyası, 07 Eylul 2018 20:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
