Hürriyet şehit ailelerini unutmadı
Siyaset, 25 Ağustos 2018 17:15CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Kurban Bayramı’nda Kocaeli’deki şehit yakınlarını unutmadı.
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı’nda Gölcük, Derince ve Körfez ilçelerinde ikamet eden şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. ABDÜLSAMET VE EMRE KAAN’IN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
PKK terörüyle mücadele esnasında şehit olan Kocaelili şehit ailelerinin Kurban Bayramı’nda yanlarında olan Milletvekili Hürriyet ilk olarak Körfez ilçesinde ikamet eden ve 2016 yılında terör örgütü PKK tarafından Kayseri'de şehit edilen Abdülsamet Özen'in ailesinin evini ziyaret etti.Körfez Belediyesi Meclis üyesi Tayfun Balıkçı, Derince Belediyesi Meclis üyesi Yılmaz Filiz ve Körfez ilçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı ile birlikte şehit babası Fehmi Özen ve annesi Hayriye Özen’in Kurban Bayramlarını kutlayan Hürriyet, daha sonra 2015 yılındaSiirt'te PKK'nın bombalı saldırısında şehit düşen Emre Kaan Arlı'nın Derince’de oturan ailesine bayram ziyaretin bulundu. Şehit babası Şaban Arlıve annesi Emine Arlı ile bayramlaşan Hürriyet, şehidin müzeye dönüştürülen odasını da gezdi.
ŞEHİTLERİMİZİN GÖNLÜMÜZDEKİ YERİ ÇOK FARKLI
Bayram’da şehit aileleriyle bayramlaşan Hürriyet daha sonra Gölcük ilçesinde oturan şehit yakınlarını da unutmadı. Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyesi Murat Yazıcıoğlu ve İhsaniye Mahallesi parti temsilcisi Hasan Yalta ile birlikte Cizre'de iki sene önce şehit edilen Arif Subaşıoğlu İhsaniye'de oturan ailesini ziyaret etti. Şırnak'ta 2016 yılında şehit düşen polis memuru Bayram Özdere'nin babası Hasan Özdere ve annesi Emine Özdere'yi ziyaret ederek Kurban Bayramında yanlarında olan Hürriyet, son olarak Tokat'ta vatani görevi esnasında hayatını kaybeden Oğuzhan Kurt'un babası Ecvet ve annesi Ayten Kurt ile bayramlaştı. Hürriyet ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı’nda pek çok insan ailesiyle bayramlaşabiliyor, ancak şehit aileleri bayramlarını buruk bir şekilde geçiriyor. Bizler ne bu vatan uğruna şehit olan vatan evlatlarımızı ne de onların değerli ailelerini unutabiliriz. Bu vatan için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman çok farklı. Bir kez daha önce şehit ailelerimizin Kurban Bayramlarını kutluyor, kendilerine Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi.
Siyaset, 25 Ağustos 2018 17:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
