Semt Kocaeli’de yüzde 0,98 fırsatı sürüyor
Gündem, 01 Ağustos 2018 13:58Teslimi 4 ay erkene alınarak, Kasım’da daire teslimine başlanacak projede, cazip ödeme koşulları.
Pekdemir İnşaat, proje yönetim birikimi, deneyimli uzman ekibi ve günde 20 saate varan hummalı çalışma temposu sayesinde, inşaatını 22 ay yerine 18 ayda tamamlama başarısı gösterdiği Semt Kocaeli projesinde, Mart 2019 yerine Kasım 2018’de teslim edeceğidairelerin satışını, cazip ödeme olanaklarıyla sürdürüyor. Türkiye’de konut kredisi faizlerindeki artışa karşın, Semt Kocaeli’de, “aylık yüzde 0,98 faizli banka kredisi” fırsatı devam ediyor.
Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, inşaatı yaklaşık 3 ay sonra tamamlanacak 280 konuttan oluşan Semt Kocaeli projesinde, cazip ödeme koşullarıyla lüks daire sahibi olma avantajı sürüyor. Satışların başladığı Nisan 2017’den itibaren büyük beğeni toplayan ve özellikle ilk aydan başlayarak, çok başarılı bir satış grafiği yakalayan projede, daire satın alanlar, prestijli ve konforlu yaşama Kasım ayından itibaren merhaba diyecekler. Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 1,50’yi aştığı bu dönemde, Pekdemir İnşaat Semt Kocaeli’den daire satın alacaklara, 60 aya kadar aylık yüzde 0,98 faizle banka kredisi olanağı sunmaya devam ediyor. Semt Kocaeli’den daire satın alanlar, 60 ayın üzerindeki vadeler için de, anlaşmalı bankalardan aylık yüzde 1,08 ile yüzde 1,23 arasında değişen avantajlı faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor.
Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, son dönemde, ekonomideki gelişmelere bağlı olarak inşaat sektöründe yaşanan yüksek maliyet artışına karşın, Pekdemir’in güçlü finansal yapısı sayesinde, müşterilerine cazip ödeme koşullarıyla, lüks bir daire sahibi olma olanağı sunmaya devam ettiklerini vurguladı. Mert Pekdemir, “Faizlerdeki yükseliş eğilimi nedeniyle, uygulamadan kalkmış olan, aylık yüzde 1’in altındaki konut kredisi faizinden, anlaşmalı bankalarımız kanalıyla yeni daire satın alacak müşterilerimizi hala yararlandırabiliyoruz. Böylece, faiz yüklerini hafifletiyoruz. Semt Kocaeli projemizden, temiz havası, doğa ve deniz manzarası, yalın ve işlevsel mimarisi, prestiji, konforu ve teknoloji özellikleriyle, yüksek yaşam kalitesi ve yatırım değeri sunan, lüks bir daireye sahip olmalarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Yahya Kaptan’a 4 dakika uzaklıkta
6’şar katlı 15 bloktan oluşan Semt Kocaeli projesi yalın, işlevsel, prestijli mimari tarzı, kalite ve teknolojiyi bütünleştiren özellikleri ve Pekdemir’in geleneksel satış sonrası müşteri memnuniyeti uygulamalarıyla, konutta “yeni lüks” kavramına öncülük ediyor. Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç’un imzasını taşıyan yalın tasarımda, öne çıkan 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksleri, doğayla bütünleşen özel peyzajlı bahçesi ve her metrekaresi işlevsel kat planı ile hayata iki kat değer katarken, toplam 280 daireden oluşan projede, 2+1 ve 3+1 ara kat daire seçenekleri de yer alıyor. Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de 34 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıkta bulunuyor. Daire satın almak için Semt Kocaeli Satış Ofisi’ni ziyaret edenler, 5+1 bahçe dubleksi örnek daireyi gezerek, proje ile sunulan yaşam kalitesini deneyimleyebiliyorlar.
Gündem, 01 Ağustos 2018 13:58
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
İzmit’te Sevgililer Günü coşkusu
Gıda enflasyonunda diğer ülkelere fark attık
Millet Bahçesi’ne dönüştürülen eski fuar alanına yeni spor aletleri
Halkın yüzde 40'ı protein alamıyor
Doğalgaz bağlantı bedeli ile ilgili yeni karar
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
