Yazlık kadırga şenlikleri başlıyor
Gündem, 27 Temmuz 2018 14:02Gölcük Belediyesi 1988 yılından beri düzenlenen Geleneksel Yazlık Kadırga Yayla Şenlikleri bu akşam başlıyor. 3 gün süreyle yapılan ve Yerel ve Ulusal bazda öne çıkan birçok ünlü sanatçıların katılımı ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen şenlikler yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle daha da görkemli bir hal alıyor.
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda 3 gün sürecek olan şenlikler süresince yöresel sanatçılar Melih Kahveci, Mehmet Yılmaz, Mustafa Bayraktar, Mehmet Tak, Mehmet Durak, Bahattin Kılıç, Laz Esat, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Sebahattin Yanık, Onur Özkan, Kral İsmail, Ercan Puslu Sultan Bekçi, Engin Cepve FotörMustafa 27-28-29 Temmuz tarihlerinde her akşam türküleriyle renk katacaklar.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Şenlikler kapsamında Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmaktadır. Gölcük Yazlık Kadırga geleneksel hale getirilen şenlik programıyla Horonun merkezidir dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yıl 27-28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerinde, bu yıl birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Sinan Yılmaz, Bizim Gönül, Taner Eyüpoğlu ve yöresel sanatçılar konserleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatacaklar.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halkı başta olmak üzere Tüm Kocaeli halkını ve çevre bölgelerdeki vatandaşlarımızı bu güzel ve geleneksel şenliğimize bekliyoruz, Hayde Horona, Hayde Yazlık Kadırga Yayla şenliklerine dedi.
Gündem, 27 Temmuz 2018 14:02
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
