Kartepe’nin gerdanlığına yakışır kafe
Gündem, 27 Temmuz 2018 00:11Kartepe Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi çalışmaları hızla ilerliyor. Proje kapsamında park içerisinde kafe yapımına başlanıldı.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Kartepe’ye yeni bir soluk katacak park, yürüyüş ve spor alanlarını içeren Kanal Park Projesi’ne büyük önem vermekle birlikte yapılan çalışmaları adım adım takip ediyor. Üzülmez yoğun programı içerisinde hemşehrileriyle bir araya gelirken, yapılan yatırımları da yerinde inceliyor.
ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR
Başkan Üzülmez Modern ve cazibe merkezi bir kent imajına uygun projeleri ile Kartepe’ninkent bilincinin oluşması amacıyla, yapımına devam edilen Kanal Park Projesi’nde çalışmaları yakından takip ediyor.Gelişen dünyada insanları şehrin yorucu ve yıpratıcı yaşamından uzaklaştırmak adına Kartepe Belediyesi yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının hizmetine sunuyor.
GERDANLIĞA YAKIŞIR KAFE
Kanal Park Projesi’nde Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendiren kafenin yapımı hızla devam ediyor. Yapılan projelendirme ile Kanal Park içerisinde her noktada kafeye ulaşma imkanı sağlandı. Çelik konstrüksiyondan yapılan kafe en kısa sürede hizmete girecek. Kapalı alanı 318 metre kare olan kafenin Engelli ve normal wc teknik oda ile mutfak kafenin dışında 70 metre kare alanda olacak. Yaz aylarında kafenin dışına da masaların kurulmasına imkan sağlanıyor. Sekizgen kafe toplam 390 metre kare alanda hizmet verecek.
GEREKEN YAPILIYOR
Kanal Park Projesi’ne büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çalışmaları yakından takip ederken, hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet ediyor. Kanal Park Projesi’nde gelinen nokta hakkında bilgi alan Başkan Üzülmez “Kartepemiz genç bir ilçedir. Belde kültüründen ilçe kültürüne geçişte yapılması gereken yatırımlar en ince ayrıntıntısına kadar yapılmaktadır. Karpemizin gerdanlığı durumunda olan Kartepe Park her geçen gün ilçeye değer katmaktadır. Hemşehrilerimizin burada kaliteli zaman geçirmesinin yanı sıra ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Gündem, 27 Temmuz 2018 00:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
