İZAYDAŞ Akademi 42. mezunlarını verdi
Gündem, 18 Temmuz 2018 20:33Çevre ve Kimya Mühendisi adayı İZAYDAŞ stajyerleri sertifikalarını aldılar.
Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi 42. döneminde, çeşitli üniversitelerden gelen stajyer öğrencilerini ağırladı.
STAJYER ÜNİVERSİTELİLER
Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelip İZAYDAŞ’ta stajyer olarak görev yapan, çoğunluğu Çevre ve Kimya Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 18 kişilik grup, konusunda uzman şirket yöneticilerinden teorik ve pratik eğitim aldı. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan 42.dönem İZAYDAŞ Akademi öğrencileri eğitim sonunda katılım belgelerini aldı.
“FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ”
Sertifika töreninde düşüncelerini dile getiren Teknik Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, İZAYDAŞ Akademi katılımcılarının, eğitim programının faydalarını ileride çalışma hayatında göreceklerini, pratikte işe yarar bilgileri öğrenmenin kendilerine çok şey katacağını belirtti. Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş ise İZAYDAŞ Akademi aracılığıyla kurumun tecrübelerini sektörde yer alacak aktörlerle paylaşmayı önemsediklerini kaydetti.
“EKSİĞİMİZ TAMAMLANDI”
Üniversiteli stajyer öğrenciler, eğitimlerin beklediklerinden çok daha iyi geçtiğini, teorik bilgilerin yanında İZAYDAŞ’taki uygulamaları görmelerinin mesleki anlamda yarar sağlayacağını ifade etti. Öğrenciler ayrıca “En büyük eksiğimiz teori ile uygulamayı birleştirememekti. Ancak İZAYDAŞ Akademi bu eksiğimizi tamamladı” diyerek ortak görüş belirtti.
ELE ALINAN KONULAR?
Daha sonra Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. İki gün süren eğitim programında; İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri, atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Akademi öğrencileri ayrıca şirket içinde teknik incelemelerde bulundu.
Gündem, 18 Temmuz 2018 20:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
