Vatan nöbetinde ikramlar Antikkapı’dan
Gündem, 14 Temmuz 2018 15:01Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde genelde tüm şehitlerimizi ve özelde 251 demokrasi şehidimizi görkemli bir etkinlikle anmaya hazırlanıyor. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik 15 Temmuz Pazar akşamından 16 Temmuz Pazartesi sabahına kadar aralıksız devam edecek. Anma töreni etkinlikleri boyunca Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.
10 BİN KİŞİLİK
15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’de başlayıp 16 Temmuz Pazartesi sabahı 07.00’ye kadar devam edecek etkinlikte İzmit Milli İrade Meydanı’nda(Perşembe Pazarı), dev bir sahne kurulacak. Sahnede gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler sırasında Kocaeli’nin dört bir yanından gelecek olan vatandaşlar için 10 bin kişilik erzak dağıtılacak. Bu kapsamda, Antikkapı tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak çorba, simit, açma, üçgen peynir ve çay ikramı yapılacak.
251 HAFIZLA DEV KAREOGRAFİ
15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’de başlayıp 16 Temmuz Pazartesi sabahı 07.00’ye kadar devam edecek etkinlikte 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda(Perşembe Pazarı), dev bir sahne kurulacak. Sahnenin hakim rengi bayrağımızın al rengi olacak. Türk Bayrağı olarak tasarlanacak sahnede 251 hafızın katılımıyla özel bir anma programı gerçekleştirilecek. Ülkemizin çeşitli şehirlerinden Kocaeli'ne gelen hafızlar, gecenin anlamına uygun özel bir koreografi ile sahnede yer alacak. Hafızların tamamı beyaz kıyafetler içinde olacak. Hafızlar, sahne yerleşiminde bayrağımızın hilal ve yıldızını temsil edecek. Böylece yukarıdan bakıldığında şanlı Türk Bayrağımızın görüntüsü oluşacak. Programın sonunda hafızlar ve Kocaelililer tarafından okunan Hatim ve Yasin-i Şeriflerin duası gerçekleştirilecek.
TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
15 Temmuz’u anlamına ve ruhuna uygun etkinliklerle idrak etmek,aziz şehitlerimizi şükranla anmak, gazilerimize vefamızı sunmak,15 Temmuz Ruhunu diri tutmak, Milli Birlik ve Kardeşliğimize Kocaeli'den katkı sağlamak amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve ÖNDER tarafından düzenlenecek vatan nöbetine tüm halkımızı bekliyoruz.
Gündem, 14 Temmuz 2018 15:01
Yorumlar (0)
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
Gölcük’te Örcün Yolu Caddesi artık daha güvenli!
