SEDAŞ’ın sayaç ayar laboratuvarı yatırımı faaliyete alındı
Gündem, 13 Temmuz 2018 19:17SEDAŞ bölgesindeki elektrik dağıtım faaliyetlerini 9 yıldır özel şirket statüsünde ve 4 il de (Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu’da) 3,5 milyon nüfus için 24 saat 365 gün esası ile sürdürürken, bölgesindeki 1.7 Milyona ulaşan abone yapısının sayaç okuma, arıza bakım onarım, genel aydınlatma, kaçak mücadelesi, alt yapı yatırımlarını, sayaç arıza, sayaç muayene ve laboratuvar kontrolü ile sayaç değişim çalışmalarını da gerçekleştiriyor.
SEDAŞ’TAN TEKNOLOJİK YATIRIM
SEDAŞ, teknolojik yapılanmasını her alanda geliştirirken, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği her alanda iyileştirme çalışmalarını da süratle uygulamayı sürdürüyor. Bunun son örneği olarak SEDAŞ, Düzce İlinde, yeni teknolojik dijital elektronik altyapıya sahip sayaç ayar masalarının olduğu elektrik sayaçlarının tamir, bakım ve muayene işlemlerinin gerçekleştirileceği altyapıya sahip “Sayaç Ayar Laboratuvarı” yatırımını da faaliyete aldı.
400 BİN ABONEYE HİZMET VERECEK
Sakarya ve Kocaeli Sayaç Ayar Laboratuvarlarından sonra Düzce Sayaç Ayar Laboratuvarı’nın devreye alınması ile SEDAŞ Düzce ve civarında yaklaşık 400 Bin abonenin sayaçlarının incelenmesi ve rapor alınması gerektiğinde vereceği hizmet için yeni bir laboratuvarı yeni teknolojik altyapısı ile gerçekleştirmiş oldu. SEDAŞ Dağıtım bölgesinde kullanıcılara bağlı elektrik sayaçları içinde tüketicilere ait arızalı sayaçların ve periyodik bakımı yapılan sayaçların işlemlerini yatırımı yapılan yeni sayaç ayar laboratuvarlarında gerçekleştirecek. SEDAŞ bu hizmetleri için yeni sayaç ayar laboratuvarının kapılarını açtı.
“SEKTÖRE, SEDAŞ’A VE VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Düzce Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Eginligil Başkanlığında, İl Müdürlüğü kadrosundan Mühendis Serap Yaralı, Tekniker Mehmet Kutlu ve Teknisyen Erkan Işıldak tarafından SEDAŞ’ın yatırımı ile yapılan laboratuvar, hizmet verme koşulları, teknolojik altyapısı ve ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğu, yapılan denetim ve inceleme çalışmaları ile test edildi. Uygun koşulları sağlayan SEDAŞ Düzce Sayaç Ayar Laboratuvarı’nın Muayene ve Sicil Belgesi düzenlenerek onaylandı. Düzce Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. Şule Ciritcioğlu tarafından, “SEDAŞ’ın müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine, çözüm odaklı ve çevik şirket olması yönündeki tutumuna daha çok katkı sağlayacak bu laboratuvar yatırımının elektrik dağıtım sektörüne, SEDAŞ’a ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi ve SEDAŞ Sayaç Ayar Laboratuvar Sorumlusu Oğuzhan Topcan’a SEDAŞ’ın yeni Laboratuvarına ait Muayene ve Sicil Belgesini teslim etti.
Gündem, 13 Temmuz 2018 19:17
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
