Dudak okuyucu uzmanı yok! Hastanın ifadesi alınamıyor
Gündem, 04 Temmuz 2018 19:06Dudak okuyucu uzmanı olmadığı için ifade alınamıyor. İşte ayrıntılar.
Körfez İlçede ikamet eden, Derince'de bulunan bir firmanın elamanı olarak Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasının yapımında çalışırken, 2017 yılının Ağustos Ayı'nda hastane inşaatından düşerek yaralanan Muzaffer Kurt'un başına gelmeyen sağlık skandalı kalmadı.
22 Eylük 2017 tarihinden beri Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilen Muzaffer Kurt, hala yoğun bakım ünitesinde, yatıyor. Hareket ve konuşma kabiliyetini kaybetmiş bulunan Muzaffer Kurt'un, ifadesinin alınabilmesi için dudak okuyucu uzmanı gerekiyor.
Ancak şu ana kadar dudak okuyucu uzmanı bulunamadığı için ifadesi alınamıyor. İfadesi alınamadığı için adli süreç arzu edildiği gibi gitmiyor. Kardeşinin hakkını aramak, kardeşine konulan sağlık skandallarını ortaya çıkarmak için gece gündüz demeden çalışan Abla Asuman Kurt, şu açıklamalarda bulundu, " Kardeşim 37 yaşında. Kardeşim inşaat firmasından düştüğü zaman bilinci yerindeydi, konuşabiliyordu.
Ancak iş kazası olmasına rağmen inşaat firmasının yetkililerinin güçleri nedeniyle kardeşimin ifadesi alınmadı. Yaşanan bu skandal olay örtbas edilmek istendi. Kardeşimi ameliyat eden Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorundan, hastamız ile ilgili bilgi almak istedik. Ancak ameliyat eden doktorun apar topar başka yere tayininin çıktığını öğrendim.
Bu durum karşısında şüphelendik ve araştırmalara başladık. Ciddi sağlık sıkıntıları ile karşılaştık. Yapılan araştırmalarımız neticesinde kardeşime yanlış teşhisin dahi konulduğunu dahi tespit etmiş bulunmaktayız. Daha sonra Erzurum'da ki hastaneden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdik. Kardeşim şu anda konuşma kabiliyetini kaybetmiş durumdadır.
Bu yüzden kardeşimizin ifadesinin alınması gerekiyor. ancak dudak okuyucu olmadığı için kardeşimin ifadesi alınamıyor. Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'na hastane, hastane doktorları ve yanlış teşhis koyanlar ve ayrıca çalıştığı firma hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu hukuki sürecin çok çabuk ilerlemesi için kardeşimin dudak okuyucu uzman tarafından ifadesinin alınması gerekiyor"dedi.
Gündem, 04 Temmuz 2018 19:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
