Nevzat Doğan’dan BBP’ye teşekkür ziyareti
Gündem, 02 Temmuz 2018 07:03İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’a teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Doğan “24 Haziran seçimleri kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyen bir seçimdi, hep birlikte başarılı olduk” dedi.
ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN TARİHİ ÖNEM TAŞIYORDU
İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Doğan “ülkemizin ve milletimizin geleceği için tarihi öneme sahip çok önemli bir seçim sürecini hep birlikte geride bıraktık. 24 Haziran seçimleri, kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyebilecek milli bir dönüşüm dönemi olarak niteleyebileceğimiz bir seçimdi. Sonuç başarılı oldu” dedi.
BBP’NİN KATKISI BÜYÜK
Doğan, “ ülkemiz ve milletimiz için hayati önem taşıyan bu süreçte Cumhur ittifakında ki çalışmalarından dolayı Büyük Birlik Partisi’ne Genel Başkanına, İl Başkanına ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah bundan sonraki süreçte, milletimizin, devletimizin, İslam’ın daha güçlü yarınlara gitmesinde bu birliğin devamını nasip etsin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemize yaptığı katkılar ve mücadeleler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ÜLKEMİZ CİDDİ ATILIMLAR YAPACAK
Başkan Doğan’ın nazik ziyaretinin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ da “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemini çok iyi biliyorduk ve bu süreçte Cumhur ittifakı olarak sahada çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Parti teşkilatlarımızın yanı sıra İzmit Belediye Başkanımızın da seçim çalışmalarında büyük katkı gösterdi. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Artık önümüzde ki günlerde ülkemizin önünde ki bütün engeller, bütün vesayet odakları kalkmış olacak. Cumhurbaşkanımız önderliğinde önümüzde ki günlerde ülkemiz ciddi atılımlar yapacak” ifadelerini kullandı.
Gündem, 02 Temmuz 2018 07:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
