Baskıcı rejim ve zulüm bitecek
Siyaset, 23 Haziran 2018 15:36İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Karamürsel İlçe teşkilatının düzenlediği mitinge katılarak”24 Haziran’dan sonra baskıcı rejim ve zulüm bitecek” dedi.
TÜRKKAN AÇILIŞLARA KATILDI 24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi yönetim kurulu ile bir araya gelirken İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman’ın eşi Nuran Kaman’ın sahibi olduğu Kadıköy Eczanesi ve Cevdet Seyran ile Adnan Metin’in işletmeciliğini yaptığı Yağız Kebap’ın açılış törenlerine katıldı. Türkkan bu açılışların ardından Karamürsel’de partisinin İleç Başkanlığı’nın önünde yapılan mitinge katıldı. Türkkan Gölcük’te vefat eden Sümeyye Subaşı (26) babası Muzaffer Yenişar’a ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak kederli aileye başsağlığı diledi. Lütfü Türkkan son olarak Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Helva Şenliği’ne katıldı.
EKONOMİNİN FRENİ PATLADI
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Galericiler Sitesi’nde yönetim kurulu ile bir araya gelirken yaptığı açıklamada “AK Parti 2002 yılında göreve gelirken söz verdiklerini unuttu. 2007 yılından sonra iktidarda güç zehirlenmesi oldu. Yeni bir düzen kurdular. Bu düzen içinde millet yok. Bu düzenin içinde sadece iktidar ve etrafındakiler var. Türkiye fireni patlamış araç gibi. Ekonominin freni patladı. Bir icat yarışması yaptılar. İcat yarışması kazanan çocuk hoşaf makinası yaptı. 21. yüzyılda bumu icat hoşaf makinası mı? Biz onun için mi çocuklarımızı okutuyoruz. Eğitim artık çok pahalı. Türkiye’nin geldiği bu nokta bu olmalı” dedi.
BİZ KENDİMİZİ EZDİRMEYİZ
Lütfü Türkkan Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mitinge katılırken yaptığı açıklamada “Türkiye’de 24 Haziran’dan sonra çok şey değişecek. Ülkemizde baskıcı rejim bitecek, zulüm bitecek. Katıldığımız açılışta muhteremler bir köşede biz bir köşede oturduk. İttifaktan bahsedenlere açılışta Orada zulüm ittifakı var, orada huzur ittifakı var dedim. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Karamürsel’de kendimi evimde gibi hissediyorum. Yalova’da AK Partili bir hanım milletvekili var. Geçtiğimiz günlerde bu hanım bir açıklama yaptı. Yalova’nın yerlileri Batı Trakya’dan gelen ezik ve kendini ifade edemeyen insanlardır diye bir cümle kullandı. Bu insanlar katil yöneticilerin karşısında eğilmedi. Sen kimsin? AK Partililer kendini milletin çok üstünde görüyorlar. Bu millet seni bulunduğun yerden tepe taklak aşağı sürükler. Bu millete hakaret etmenin bir bedeli var. Bu bedeli sandıkta ödersin, Yalova’da gezemezsin. Biz kendimizi ezdirmeyiz. Bu hükümdarlık devam etmeyecek” dedi.
RUMELİLER MEMLEKETİN ÇİMENTOSU
Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Helva Şenliği’ne katılan Lütfü Türkkan ile birlikte CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet katıldı. Türkkan burada yaptığı konuşmada “Rümeliler bu memleketin çimentosudur. Çimento bir yapıyı ayakta tutan en önemli unsurdur. Rumelilerin varlığı bu ülkenin gerçek anlamda büyük bir şansıdır. Birilerinin ezik dediğine bakmayın. Biz ne olduğumuzu biliyoruz. Bunu diyenlerinde ne olduğunu biliyoruz. Bir sıkıntı duymuyoruz. Kem söz sahibine aittir. Memleketimiz Pazartesi günü güzel bir sabaha uyansın. Allah bu memlekete sıkıntı keder vermesin. Siyasete yol gösteren millettir. Biz milletimize güveniyoruz” dedi.
Siyaset, 23 Haziran 2018 15:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
