Fikri Işık Gölcük’te rüzgar gibi esti
Siyaset, 22 Haziran 2018 14:48Başbakan Yardımcısı Fikri Işık geçtiğimiz akşam ilçemizde 1 akşamda 3 kitlesel programa katılarak adeta rüzgar gibi esti ve toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
Başbakan Yardımcı Fikri Işık dün akşam Gölcük’te adeta rüzgar gibi esti. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 3 kitlesel programına katılan Işık, Gölcük’te örgütlü sendika ve odaların başkan ve yöneticileriyle Kadırga’da, sivil insiyatif ekibi ile Kavaklı Ortaköy Restoran’da, Çiftlik Mahallesi’nde de “Genç Kürsü” programında gençlerle buluştu.Tüm programlara yoğun ilgi olurken, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’, eski Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti.
DEĞİŞİM 24 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “16 yılda ülkemizin büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımlardan vazgeçmeyeceğiz ve ülkemizin hiçbir şekilde geri götürülmesine, kaosa sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Bunu birlikte yapacağız. Kürt'üyle, Türk'üyle, Çerkez'iyle, Arap'ıyla, Türkmen'iyle bir olarak beraber olarak bunu başaracağız. Bizi parçalamaya, bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu değişimi tamamlamanın tarihi 24 Haziran'dır” diye konuştu.
DEMOKRASİYE VE MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIK
Işık ayrıca, “Türkiye güçlü oldukça herkes kazanıyor. Türkiye'de her seçim bir önceki seçime göre daha önemli hale geldi. Türkiye'de 1,5 milyon fazla oy almış bir referandumun sonucunu yok sayıp, ‘Parlamenter sisteme geri döneceğiz' demek demokrasiye ve milli iradeye saygısızlıktır. Biz de bundan dolayı diyoruz ki; halkımız bu oyunu görsün, bu sinsi planı fark etsin. Milletimiz de her şeyin farkında zaten” dedi. Tüm programlarda soru cevap yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, sorunları dinledi ve o sorunları not alarak seçim sonunda çözümü için çalışmalar yapacağını dile getirdi.
Siyaset, 22 Haziran 2018 14:48
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
Gölcük’te Örcün Yolu Caddesi artık daha güvenli!
