CHP Gölcük bayramlaştı
Siyaset, 15 Haziran 2018 02:32CHP Gölcük İlçe Örgütü yoğun seçim çalışmalarının ardından bayramlaşma programını gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün parti binasında düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Bayramda da devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Sahada büyük bir coşku, sevgi, umut var. Özellikle Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığı büyük bir heyecan yarattı. Ramazan boyunca iftar öncesinde ve sonrasında oruçlu oruçsuz gözetmeksizin geç saatlere kadar çalışan tüm partililerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
GÖLCÜK’ÜN EVLADIYIM DEME DİYE UYARDILAR
Partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın ise, Gölcük’ten önce İzmit’te Kent Bayramlaşmasına katıldığını hatırlattı. Değirmendereli Ebru Küçükaydın, seçim kampanyasında ‘Gölcük’ün evladı’ olarak tanıtıldığını ifade ederken, bu tabirin bazı siyasi isimleri rahatsız ettiğini dile getirdi. Küçükaydın“Demek ki sizler beni bağrınıza basmışsınız, demek ki doğru işler yapıyoruz ki bu tabirden korkuyorlar, uyarıda bulunuyorlar. Verdiğiniz destek için her birinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HAKSIZLIĞIN SALDIRININ KARŞISINDAYIZ
Programda son olarak partililere hitap eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Sahadan bir an olsun ayrılmayan her gün bir çok programa katılarak ilçe ilçe gezen bir il başkanı olarak gözlemlediğim, vatandaşlar artık iktidardan sıkılmış. Çok güzel geri dönümler alıyoruz” dedi. Değimendere ve Suruç’tan peş peşe gelen siyasi partilere yapılan saldırı haberlerini de hatırlatan Sarıbay, “İktidarın yasal düzenlemeleri ile seçime girmeye hak kazanmış mecliste temsiliyeti olan bir siyasi partiye saldırılıyor, Suruç’ta AKP’ye saldırılıyor. Bakın bizim de seçim boyunca tüm afiş pankartlarımız yırtıldı. Ama bizimkini yırttılar diye kimse saldırmadık. Saldırının her türlüsüne karşıyız. Bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Nezaketimizden asla ödün vermeyeceğiz ve her türlü haksızlığın, saldırının karşısında duracağız” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 15 Haziran 2018 02:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
