CHP Gölcük bayramlaştı
Siyaset, 15 Haziran 2018 12:06CHP Gölcük İlçe Örgütü yoğun seçim çalışmalarının ardından bayramlaşma programını gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün parti binasında düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Bayramda da devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Sahada büyük bir coşku, sevgi, umut var. Özellikle Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığı büyük bir heyecan yarattı. Ramazan boyunca iftar öncesinde ve sonrasında oruçlu oruçsuz gözetmeksizin geç saatlere kadar çalışan tüm partililerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
GÖLCÜK’ÜN EVLADIYIM DEME DİYE UYARDILAR
Partinin milletvekili adayı Ebru Küçükaydın ise, Gölcük’ten önce İzmit’te Kent Bayramlaşmasına katıldığını hatırlattı. Değirmendereli Ebru Küçükaydın, seçim kampanyasında ‘Gölcük’ün evladı’ olarak tanıtıldığını ifade ederken, bu tabirin bazı siyasi isimleri rahatsız ettiğini dile getirdi. Küçükaydın“Demek ki sizler beni bağrınıza basmışsınız, demek ki doğru işler yapıyoruz ki bu tabirden korkuyorlar, uyarıda bulunuyorlar. Verdiğiniz destek için her birinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HAKSIZLIĞIN SALDIRININ KARŞISINDAYIZ
Programda son olarak partililere hitap eden İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Sahadan bir an olsun ayrılmayan her gün bir çok programa katılarak ilçe ilçe gezen bir il başkanı olarak gözlemlediğim, vatandaşlar artık iktidardan sıkılmış. Çok güzel geri dönümler alıyoruz” dedi. Değimendere ve Suruç’tan peş peşe gelen siyasi partilere yapılan saldırı haberlerini de hatırlatan Sarıbay, “İktidarın yasal düzenlemeleri ile seçime girmeye hak kazanmış mecliste temsiliyeti olan bir siyasi partiye saldırılıyor, Suruç’ta AKP’ye saldırılıyor. Bakın bizim de seçim boyunca tüm afiş pankartlarımız yırtıldı. Ama bizimkini yırttılar diye kimse saldırmadık. Saldırının her türlüsüne karşıyız. Bizler Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Nezaketimizden asla ödün vermeyeceğiz ve her türlü haksızlığın, saldırının karşısında duracağız” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 15 Haziran 2018 12:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
