Temel Karamollaoğlu bu milletin umudu oldu
Siyaset, 14 Haziran 2018 21:12Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Temel Karamollaoğlu bu milletin umudu oldu dedi.
İşte o açıklamanın içeriği: Bu topraklar geçmişten günümüze birçok kargaşa ve dağınıklığa ev sahipliği yaptı. Anadolu toprakları yine karmaşık ve sıkıntılı bir halde. Son 16 yıldır ülkenin oynanmadık ayarı kalmamıştır. Ayarlarımızla o kadar oynanmış ki neredeyse düzgün bir sistem üzerine oturtulması imkânsız hale getirilmiş. İnsanımız karşılaştığı acı tablo neticesinde kendisine bir çıkış yolu aramış, fakat aradığını bulamamış iktidar tarafından kandırılmıştır. Onlarca sıkıntı ile boğuşmak zorunda bırakılan halkımız, bir de kutuplaşma ve ötekileştirme ile mücadele etmek durumunda kalmıştır.
Tam da böyle bir noktada, bir ses işittik. Bizlere kardeş olduğumuzu hatırlatan bu sesle irkildik. Bu ses onlarca farklılığımızı kenara iterek bir ve beraber olmamızı telkin ediyor, aynı zamanda onlarca sorunumuzun çözülebileceğini haykırıyordu. Yani milletimize umut vadediyordu. Peki bu nasıl bir ses ve kime aitti?
Vicdan ve haysiyet sahiplerinin sırt dönemeyeceği, aklı başındaki herkesin kulak verip “Evet, doğru söylüyor.” diye takdirle karşılayacağı bir sesti bu. Sahibi ise Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu idi. O, göreve geldiği günden itibaren, Türkiye’nin meselelerine vakarlı bir şekilde yaklaşan, bizi biz yapan değerleri ön planda tutarak kardeşliğimizi pekiştiren, her kesime hitap eden diliyle bilgeliğini ispat eden bir insan...Aziz milletimiz onun bu sesine kulak verdi ve tükenmek üzere olan umudunu yeniden yeşertti. Çıkışıyla, duruşuyla ve dillendirdiği çarelerle; Temel Karamollaoğlu bu milletin umudu oldu. Şimdi insanlar bu umudun peşine düştüler. “Temel Bey ne diyor, ne söylüyor?” diye gözlerini, kulaklarını ona vermişler. Temel Bey’in, gerçek meselelere dokunduğunu kavramışlardır. Saadet ateşi bu milletin içine düşmüştür. Ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar, ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, Saadet partisi’ne olan teveccühün önüne set çekemeyeceklerdir. Allah’ın izniyle milletin Saadet Partisi’ne olan teveccühü, 24 Haziran’da sandığa da yansıyacaktır.
Söylenmedik sözümüz kalmadı. Bu millet kendisini kucaklayan bütünleştirici dilimizin şahidi olmuştur. Hiç kimse Saadet Partisi’nin kendi düşüncesine ait insanları dışlayan bir söylem içinde bulunduğunu iddia edemez. Her düşünceden, her partiden ve her inançtan insana hitap edebiliyor ve oylarını alabilecek bir pozisyonda bulunuyoruz. Saadet Partisi her evden en az bir oy alacaktır. Biz bunu çalışmalarımızda çok net bir şekilde gördük ve hissettik. Halkımız gerek Temel Karamollaoğlu’nun vakarlı siyaseti gerekse Kocaeli’nin sorunlarına karşı Kocaeli teşkilatlarımızın çalışmaları nedeniyle takdir ediyor ve oy vereceğini ifade ediyor.
Bu seçimin yıldızı Saadet Partisi olacaktır. Laz’ı, Çerkez’i, Türk’ü, Kürd’ü, Alevi’si, Sünni’si kısaca bu coğrafyanın insanı; 24 Haziran’da Saadet Partisi’ni meclise taşıyacak ve Saadet’in genç dinamik kadrolarıyla Türkiye’nin meselelerine çözüm üretmesine sebep olacaktır. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun,beyefendi dili ve üslubu insanlar arasındaki yapay ayrışmaları kaldırmış kardeş olduklarını hatırlatmıştır.
Bu sebeplerden ötürü Saadet Partisi, farklı düşüncedeki pek çok insanın ortak buluşma ve dayanışma noktası olmuştur. Her görüşten insanı bir araya getiren bu ortak nokta; bizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı vermiş ve ayrıştırıcı söylemin etkisini yok etmiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar. Bu milleti birbirine düşman etmeyi başaramayacaklardır. Güzel günler görmek için, güzel sözler söylemek gerekir. Bu duygularla tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor. Bayram vesilesiyle herkese sevgi ve saygılarımızı ifade ediyorum.Son olarak şairin diliyle diyorum ki; Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.
Siyaset, 14 Haziran 2018 21:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Tehdit ve taciz iddiaları gündeme gelen MHP İl Başkanı Batı istifa etti
Başkan Söğüt, 6 Şubat deprem şehitlerini unutmadı
Kocaelispor maçında tribünden düşerek hayatını kaybetmişti, toprağa verildi
Kızılay'da sapık şoku! Telefonundan görüntüler çıktı
KOTO’dan deprem ve hazırlık gerçeğini hatırlatan sergisi
İzmit’te muhtarların talep ve önerileri dinleniyor
Gram altına yoğun talep
Erdoğan'a hakaret davalarında rekor artış!
Memurlar bu pazar seçim olsa bakın kime oy veriyor
İzmit Belediyesi, MHP’li Kazan’ın iddialarını yalanladı
Büyükakın: Asıl sıkıntı, afetlere hazırlık süreci
Türkkan, İSU ihalelerini TBMM gündemine taşıdı
Deprem şehitleri Derince’de anıldı
Kocaeli’nin tüm ilçelerinde entegre gece hatları oluşturulacak
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Depremin yıkıma dönüşmesi kader değil
Emekli maaşları 15 bin TL artacak mı?
Beşiktaş maçında tribünden düşen o taraftar hayatını kaybetti
Fatih Erbakan o parti ile ittifaka yeşil ışık yaktı!
Gebze Ticaret Odası, Gazze’ye insani yardım tırları gönderdi
Kocaeli’de 6 noktaya çarpışma yastıkları monte edildi
Bu ihlali yapan sürücülere 140 bin lira ceza
Kartepe’de asırlık ağaçlar kaderine mi terk edildi?
Asgari ücretli cebine girmeden 1359 TL kaybetti
Elinizi soframızdan, cebimizden çekin
Vali Aktaş, Gebze’deki Sosyal Market’e gitti
Çayırova Kent Meydanı’nda otopark ve kuru havuz tamam
Depremden sonra Kocaeli’den Hatay’a uzanan dayanışma hikâyesi
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
