KOTSİAD’dan anlamlı iftar
İş Dünyası, 14 Haziran 2018 21:49Kurulduğu tarihten bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çeken ve kentin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelen Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD), yönetimi, geçtiğimiz günlerde farklı bir etkinliğe imza attı. Meral Artuç Dinçoğlu başkanlığındaki dernek yönetimi, Körfez Kasabam Restaurant’ta düzenlenen etkinlikle çok özel misafirlerini ağırladı.
KAYMAKAM DA KATILDIDernek yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Koruma Müdürlüğü koruması altında bulunan çocuk ve gençleri düzenlenen iftar programında konuk etti. Büyük ilgi gösterilen iftar programına kurum yetkililerinin yanı sıra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara, İYİ Parti Milletvekili adayı Dijle Akın, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, CHP Milletvekili adayı Tuğman Kayalı, SP Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, derneğin kurucu başkanı Mehmet Allak ve çok sayıda davetli ile koruma altındaki çocuklar katıldı.
DİNÇOĞLU KATILIMCILARI SELAMLADI
Yapılan iftarın ardından konuşan ve alandaki kalabalığa seslenen KOTSİAD Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, “Dernek olarak sosyal projelere büyük önem veriyoruz. Bugün de böylesine önemli bir etkinlikle çocuklarımızla bir araya gelmeyi arzu ettik. Çocuklarımız bizim için çok önemli, gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Sizlerle bir arada olmak çok güzel” dedi ve programa katılan herkese teşekkür etti.
KAYMAKAM CAN ÖVDÜ
Dinçoğlu’nun ardından konuşan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can da, KOTSİAD’ın çalışmasından övgü dolu ifadelerle söz etti. Bu iftarı çok özel bulduklarını ifade eden Kaymakam Can, “Çocuklarımızı bu Ramazan akşamında ağırlamak özel bir çalışma. KOTSİAD zaten kurulduğu günden bu yana yaptıkları etkin çalışmalarla dikkat çeken bir sivil toplum kuruluşumuz. Kendilerine bu özel program için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İş Dünyası, 14 Haziran 2018 21:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
