Yatıp yuvarlanan değil, yatırım yapan Türkiye
Siyaset, 13 Haziran 2018 21:44CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Millet Bahçesi projesine ilişkin ‘ Orada ne yapacağız, yatıp yuvarlanacağız.’ sözlerine atıfta bulunarak ‘Biz yatıp yuvarlanan, çay içip kek yiyen bir Türkiye değil, çalışan, üreten, yatırım yapan bir Türkiye için geliyoruz.’ dedi.
SONUNDA MİLLET İTTİFAKINA OY VERİN DİYECEKCHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, seçim çalışmalarına İzmit Sanayi Sitesi, Mehmetali paşa ve Yenimahalle de yaptığı ziyaretlerle devam etti. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İlçe yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Akar, Sanayinin Başkentinde büyük küçük tüm sektörün kriz yaşadığını belirterek ‘"Türkiye bugüne kadar beton ekonomisinden yana oldu. Sanayi ekonomisinden yana olmalıyız" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin dünyanın en fazla faiziyle borçlanan ülkesi olduğunu belirten Akar, "Buradan nasıl çıkacağız? Vergisini ve sigortasını zamanında ödeyen firmalara devletin 1 yıl faizsiz kredi vermesi lazım. İşsizliğin olduğu bir ülkede huzur yoktur, bu ancak üretim ile olur başka türlü olmaz.’ dedi. İftar sonrası Yenimahalle de vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın proje açıklamalarına dikkat çekerek ‘ Bir gün kalkıyor, Millet Kıraathanelerinde çay kek diyor, bir başka gün Millet Bahçelerinde yatıp yuvarlanağız, diyor. Buu kadar Millet dediğine göre 24 Haziran öncesin de biz beceremedik Millet İttifakına oy verin diyecektir.’ dedi.
YATIP YUVARLANAN DEĞİL YATIRIM YAPAN BİR TÜRKİYE
Akar konuşmasında şunları söyledi; ‘ AKP ve Erdoğan’ın İşsizliği nasıl düşürürüz, Enflasyonu nasıl indiririz, Faizleri nasıl aşağı çekeriz kısacası bu milletin yaşadığı ekonomik bunalımı nasıl ortadan kaldırırız gibi bir derdi yok, sabah Millet Kıraathanelerinde çay kek yiyin akşam da millet bahçelerinde yatıp yuvarlanın diyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce ve CHP olarak diyoruz ki ‘Yeni yatırımlar yapacağız, gençlerimize umut vaadedip bacası tüten fabrikalar yapacağız, kalkınan bir Türkiye istiyoruz. Bunun için çalışacağız, üreteceğiz, kalkınacağız ve hep birlikte bölüşeceğiz.’ dedi. Sahada yaptıkları çalışmalarda vatandaşlar da bir değişim beklentisinin olduğunun altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 24 Haziran da bu değişimin gerçekleşeceğini söyledi.
Siyaset, 13 Haziran 2018 21:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze Ticaret Odası, Gazze’ye insani yardım tırları gönderdi
Kocaeli’de 6 noktaya çarpışma yastıkları monte edildi
Bu ihlali yapan sürücülere 140 bin lira ceza
Kartepe’de asırlık ağaçlar kaderine mi terk edildi?
Asgari ücretli cebine girmeden 1359 TL kaybetti
Elinizi soframızdan, cebimizden çekin
Vali Aktaş, Gebze’deki Sosyal Market’e gitti
Çayırova Kent Meydanı’nda otopark ve kuru havuz tamam
Depremden sonra Kocaeli’den Hatay’a uzanan dayanışma hikâyesi
Milli sporcu Kahveci, Ahmet Önal'a boks eldiveni hediye etti
İşe giden emekçilere ikram
Sokakta kalan vatandaşlara sıcak yemek
2026 işsizlik maaşı belli oldu
Başkanı Ölmez, şampiyon kulübün yöneticilerini ağırladı
İmamoğlu'nu değil Binali Yıldırım'ı yargılayın!
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler İzmit’te anılacak
Kocaeli’de o işletmeler sahura kadar açık olacak
İzmitli tanınmış esnaf vefat etti
İki bakandan fahiş fiyat denetimi talimatı
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
