Kartepe’de 6 bin kişilik kent iftarı
Gündem, 12 Haziran 2018 12:26Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen Kent İftarı’na Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Kent İftarı’nın 10’ncusu Meşelik Park’ta gerçekleştirildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahibi olduğu iftar sofrasında Kartepe İlçe Kaymakamı Ayhan Durmuş, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya, siyasi parti temsilcileri ve Kartepeliler katıldı.
ÜLKEMİZ TÜM MAZLUMLARIN UMUDUDUR
İftar öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ilçe protokolü, misafirlerle sohbet ederken, çocuklarla yakından ilgilendiler. Merkez Park Camii İmamı Necat Açıkgöz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Ramazan Ayının feyzinden hepimizin faydalanmasını diliyorum. Hep birlikte iftar açmanın sevinci içerisindeyiz. Mevlam bu birlik ve beraberliği daim eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde bulunuyorsak bunu polisimize, askerimize, ülkemiz için canını feda etmiş olan şehitlerimize borçluyuz. Ülkemiz tüm mazlumların umududur” dedi.
HAİNLİKLER DEVAM ETMEKTEDİR
“Ülkemizin son dönemlerde yakaladığı istikrar sonrasında İslam dünyasını hamisi durumuna gelmiştir” diyen Başkan Üzülmez “Burada oruçlarımızı açarken Müslüman din kardeşlerimiz zulüm altındadır. O insanlarında ümidi ve beklentisi Türkiye’dir. Türkiye yılda ortalama yüzde 5.7 büyümeyle, son 10 yılda 8 Milyon ilave istihdam yaratmıştır. Avrupa’dan gelişmiş ülkelerden daha fazla büyüdük. 2023 hedeflerine hızla ilerliyoruz. Bunu yaparken ülkemize karşı her türlü hainlikler devam etmektedir” şeklinde konuştu.
BİRLİKTEYKEN GÜÇLÜYÜZ
Genç bir ilçe olarak kent kimliğini kazanma noktasında yatırımlar yapıldığını belirten Başkan Üzülmez “İlçe belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında hizmetler ayağınıza gelirken, turizm ve lojistik merkez olma yolunda ilerliyoruz. Kardeşlik ikliminin temelini atan hizmetler sizlerin gönüllerine giden yollar yapmayı başardıysak ne mutlu bizlere…Kartepemizden bütün belediyelere örnek olan projeleri hayata geçirdik. Geçmişi kuyruklarla dolu olan ülkemizhainliklere rağmen emin adımlarla hedefine yürümektedir. Önümüzde çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren tarihi bir seçim var. 24 Haziran’da üzerimize düşen vatandaşlık görevini yerine getirmeli ve bu kutlu yürüyüşe güçlenerek büyüyerek devam etmeliyiz. Biz birlikteyken güçlüyüz” ifadelerini kullandı. Ezanın okunması ile birlikte binlerce Kartepeli orucunu aynı sofrada açtı ve dua etti.
Gündem, 12 Haziran 2018 12:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
