Ülke nefes alacak
Siyaset, 11 Haziran 2018 22:34CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın toplumu ayrıştıran, kutuplaştıran söylemlerinin sadece vatandaşları değil ekonomiyi de bunalttığını belirterek’ Sürekli bağıran çağıran, içerde ve dışarda kavga eden Erdoğan’ın artık yorulduğunu belirterek 24 Haziran’da kendisinin emekli olacağını ve ülkenin de nefes alacağını söyledi.
ŞİKAYETÇİ OLMAYAN KALDI MI?Seçimlere yalnızca 2 hafta gibi kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akar önceki gün Yahya Kaptan pazarındaydı. İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, geçmiş dönem İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İl Yöneticisi Hasan Akar ve İlçe yönetimi birlikte Pazarcı esnafı ziyaret eden Akar, esnafın işlerinin iyi olmadığını gördüklerinin altını çizerek ‘ Sahadayız, toplumun tüm kesimi ile bir araya geliyoruz. Esnaf satış yapamıyor, tüketici alım güçlüğü çekiyor. Bu kadar mutsuz bir toplum yaratan AKP ve Erdoğan’ın miting alanlarında sadece CHP’ye ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’yi hedef alması iktidarının tükenmişliğini gösteriyor dedi.
PROJESİ İŞSİZ GENÇLERE KIRAHATHANE YOLU
Erdoğan’ın artan işsizliği, faizleri, doları hiç ağzına almadığına dikkat çeken Akar, ’16 yıldır iktidar da olan AKP’nin artan enflasyona, işsizliğe ilişkin bir sözü yok. Ancak bir proje açıklıyor. Neymiş her yere Millet kırathaneleri açacakmış. Sonra, gençler orda oturacak çay ve kek yiyecek, bunlarda ücretsiz olacakmış. Yani gençlere fabrika açacağız, sizlere iş kolları yaratacağız, işsizliği düşüreceğiz, diyemiyor. İş yok, fabrika yok, çay ve kek var, diyor. Gençlere umutsuzluk yaratan birine bu gençler 24 Haziran’da gerekli cevabı verecektir. 24 Haziran sonrası Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında ülkemizin en büyük gücü olan gençlerimiz hak ettikleri iş kollarını, okulları, değeri görecektir. dedi.
Siyaset, 11 Haziran 2018 22:34
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
