Başkan Ayaz’dan karne hediyesi 1471 bisiklet
Gündem, 10 Haziran 2018 06:37Genç nesillerin geleceğine ışık tutan ve “Eğitimde Yıldız” Başiskele’nin marka değerine katkı sağlayan öğretmenlere yakın zamanda hediye ettiği bisikletlerin ardından, şimdi de Başiskele Belediyesi, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ilköğretim 4. Sınıf öğrencilerine tatil hediyesi bisikletlerini düzenlenen programla dağıttı.
Yaptığı hizmet ve örnek projelerin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da birçok çalışmaya imza atan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 2023 kılavuz gençlik modeli kapsamında 2. Geleneksel Karne Şöleni’nde geleceğin gençleri 4. Sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşama pedal çevirmeleri için 1471 adet bisiklet dağıttı. Bisiklet dağıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.CEMİL AKKAYA; “ BAŞİSKELE OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ”
Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya konuşmasında “21 resmi 6 özel okul olmak üzere 27 ilkokulumuzda toplamda 1471, 4. sınıf öğrencimiz var. Ben şahsım, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına bisikletler için Başkanımız Sayın Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum. Başiskele olarak biz çok şanslıyız, Yedi Yıldızlı kent olmanın haklı gururunu, heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu yıldızlardan birinin de eğitim olması bizim ve öğrencilerimiz için büyük bir gurudur. Hem LGS hem de ortaöğretim üniversite sınavlarında 12 ilçe arasında her zaman eğitimde ilk sırayı almıştır. Okullarımıza her zaman fiziki ve donanım olarak katkıda bulunan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin sağlığınızın korunması, obezite ile Mücadele’de bu bisikletler büyük bir fırsattır” dedi.
AYAZ; “3 BİN’İN ÜZERİNDE BİSİKLET DAĞITTIK”
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında “Bu programla öğrencilerimizi de birlik, beraberlik ve kardeşlik sloganıyla bir araya getirerek, neşelerini sevinçlerini birlikte yaşayarak kaynaşmaları sağlamak istedik. Bu yıl öğretmenlerimizde dâhil olmak üzere 3 bin ’in üzerinde bisiklet dağıttık. Bugün öğrencilerimizin başarılarını takdir etmek, ailelerine destek vermek için 4. Sınıf öğrencilerimize 1471 adet bisiklet dağıtıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
KARAOSMANOĞLU; “BİSİKLET ÇEVRE DOSTUDUR, EKONOMİYE KATKI SAĞLAR”
Son olarak bisiklet dağıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “ Karne hediyesi olarak bisikletleri öğrencilere veren Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Bir anne ve babanın en büyük zenginliği evlatlarının hayırlı evlat olmasıdır. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için ben inanıyorum ki geleceklerinde bu dağıtılan bisikletlerde faydası olacaktır. Sağlık yönünden bisikletin çevreye zararı yok. Spor yapıyoruz. Ekonomiye de katkı sağlıyor, yol parası vermiyoruz. Kocaeli de olduğu gibi Başiskelemizin geniş yollarında yeni güvenli bisiklet yolları yapacağız. Çocuklar okula, büyüklerimiz iş yerlerine gidebilecek. Hedefimiz Kocaeli’mizi bisiklet şehri yapmak” dedi. İnternet bağımlılığına da dikkat çeken Karaosmanoğlu “ İnternet bağımlısı olmayın, internet size bağımlı olsun. Düğmesine bastığınız zaman sizin emrinizde olsun sabahtan akşama kadar internet başında kalmayın. Doğaya çıkın, bisiklete binin, spor yapın, kitap okuyun” dedi.
Daha sonra bisikletler öğrencilere teslim edildi.
Gündem, 10 Haziran 2018 06:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
