Her evden en az bir oy alacak çalışmayı yapıyoruz
Siyaset, 07 Haziran 2018 12:25Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik her evden en az bir oy alacak çalışmayı yapıyoruz dedi.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik şöyle konuştu: Tarihi bir fırsat olarak değerlendirdiğimiz 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı, Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki, yıllardır sorunlarımıza çare üretemeyen, milletin sesinin işitilmediği bir meclisle yaşıyoruz. Artık bu seçim, meclise millet olarak müdahale etmenin tam vaktidir. Allah’ın izniyle Saadet Partisi’ni Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderecek ve ihtiyacımız olan sesi gerçekleştireceğiz. Peki, Saadet Partisinin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edilmesine neden ihtiyaç vardır?
Çünkü Saadet Partisi bu toplumun sağduyulu sesidir. Parti ve birey menfaatlerini değil, ülke menfaatlerini ön planda tutan bir siyasi harekettir. Yıllardır yüzlerce kavga ve tartışmaya sahne olmuş Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Saadet Partisi’nin akılcı ve liyakatli kadrolarına ciddi anlamda ihtiyacı vardır. Saadet Partisi’nin meclise girmesiyle birlikte, ayrıştırıcı ses kesilecek ve bugün had safhada olan kutuplaşmaya dur denilecektir. Yani toplumu parça parça ederek ayrıştırmak isteyenlerin hevesleri Saadet Partisinin meclise girmesiyle kursaklarında kalacaktır.
Onlarca yıldır, söyleminden ve duruşunda asla taviz vermeyen Saadet Partisi’nin meclise girmesiyle ülkenin havası değişecektir. Bizler, her görüşün mutlaka mecliste temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun önündeki en büyük engel olan % 10‘luk barajı bu seçimde “Millet İttifakı”nıkurarak sıfırladık. Bu ülkenin artık baraj diye bir sorunu yoktur. Hafızası olanlar bilir, 2003 yılında Tayyip Bey, nasıl CHP’nin yardım ve desteği ile Siirt milletvekili olarak meclise girdiyse, Saadet Partisi de hiçbir yardım almadan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ile birlikte kurduğu Millet İttifakı vesilesiyle mecliste güçlü bir şekilde yerini alacaktır.
Böylece % 10 barajı yüzünden partimize oy veremediğini söyleyen birçok kişinin bahanesi de ortadan kalkmıştır. Artık bu kardeşlerimiz gönül rahatlığı ile Saadet Partisi’ne oy vererek, ülkenin içinde bulunduğu kötü gidişattan kurtulmasına sebep olabilirler.
Evet! Saadet Partisi, özellikle son günlerde Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yakaladığı çıkışla birlikte, her kesimden insanın ilgisini çekmiş ve bütün siyasi partilerden oy alabilecek bir konumda olduğunu ispat etmiştir. Özellikle Millet İttifakıyla birlikte geniş kitlelerin oy verebileceği bir parti halini almıştır. Geçmişte başka partilere oy verdiğini söyleyen pek çok kişi, bu seçimde tercihini Saadet’ten yana kullanacağını açıklamaktadır. Bütün siyasi partilerin oylarına talip olan bizler, bu seçimde her kesimden milyonlarca insanın oyunu alarak, güçlü bir şekilde parlamentoda olacağımıza eminiz.
Saadet Partisi olarak Kocaeli’nde her aileden en az bir oy alacak çalışmayı yapıyor ve 24 Haziran’da seçim yarışında bizi en önde tutacak gayreti gösterdiğimize inanıyorum. Uzun zamandır söylemiyle milletin gönlünde taht kuran Saadet Partisi, özellikle Kocaeli’nde de ciddi bir ivme kazanmış ve Kocaeli’nde yaşayan çok geniş bir kitlenin takdirini almıştır. Suni gündemden uzak durarak İnsanların sorunlarını dile getirdiğimiz haftalık basın açıklamaları, belediye meclisi takiplerimiz ve çeşitli girişimlerimiz, Kocaeli’nde Saadet Partisini ana muhalefet partisi konumuna getirmiştir. Şehrimizde ortaya koyduğumuz gerçek gündem anlayışı, Kocaelili vatandaşlara “İşte aradığım ses bu. Ben de artık Saadet Partiliyim, bu özgür ve yapıcı sesi takdir ediyorum” dedirtmiştir. Bunu geçen hafta icra ettiğimiz Büyük Kocaeli Mitingimizde de müşahede ettik. Nitekim İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nı dolduran farklı düşüncelere sahip binlerce insan vardı. Orada Saadet Partisine olan desteklerini ortaya koydular.
Şunu da belirtmeliyim ki; ülkede, en yetkili makamların “Benden değilsen düşmanımsın, hainsin” anlayışının neticesi olarak doğan bir baskı ortamı var. Bu baskıya aldırış etmeyerek düzenlediğimiz mitinge katılan kardeşlerime teşekkürü borç biliyor, onların bu duruşlarıyla değişime büyük katkı sundukları kanaatini taşıyorum.
Siyaset, 07 Haziran 2018 12:25
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
