Efe Tur, bünyesine 30 yeni araç kattı
Gündem, 06 Haziran 2018 19:34Efe Tur kuruluşunun 28’ncı yıl dönümünde 30 yeni Temsa aracı bünyesine kattı.
Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleşen araç tanıtım törenine Efe Tur Yönetim Kurulu Başkanı Halit Bıçakve Kadir Alper Birant , Yönetim Kurulu Üyeleri Serap Bıçak, İşletme Müdürü Ferhat Gör, Başkaptan Sorumluları Gökhan Türe, Murat Zeki Şen, İzzet Dağ, Kabin Memurları Sorumlusu MefailKüçükerdoğan, Araç Teknik Bakım Sorumlusu Mustafa Usta katıldı.
“YENİ ARAÇLAR EFE TUR’UN VİZYONUNU GENİŞLETECEK”
Profesyonel yönetim anlayışı ile teknolojik gelişmelere uygunluğu, paylaşımcı olmayı esas alan bir anlayışıyla sektörde lider olmak ve hizmet mükemmeliyetini sağlamayı hedeflediğimiz bu yolda filomuza kattığımız 30 adet 2+1 araçlarımızın konforu ile yolcularımızın beklentilerini karşılayarak kara yol taşımacılığında örnek olmaktır. 2+1 yeni araçlarımızda konforu özel tasarım geniş aralıklı koltuklar , LCD ekran, uydu kanal yayını , bilgisayar oyunları , USB giriş olanağı , Güncel filmler , belgeseller , müzikler eşliğinde evlerdeki konfor seyahatlere taşındı.
BÖLGE BÖLGE BÜYÜYEN EFE TUR
Marmara bölgesi ile başlayan seferlerimizi , Batı Karadeniz’de artan gücümüzle Ege bölgesi ve Akdeniz bölgelerinde de hız kesmeden daimiyet sağlamaya devam ediyoruz. 2018yaz sezonunda 8 haziran tarihi itibari ile açılacak hatlarımız; Kocaeli ve İstanbul ana kalkışlı olarak -Edremit, Akçay, Küçükkuyu, Altınoluk ,Ayvalık, Sarımsaklı , Aliağa ,Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Antalya, Manavgat, Alanya ve Kastamonu, Sinop , Çanakkale , Ankara, seferleri için hizmet verecek olan 30 adet 2+1 bir Temsaaraç Efe Tur’un vizyonunu genişletecek ve hizmet performansını artıracaktır.
KEYİFLİ VE GÜVENİLİR YOLCULUKLAR
Filomuza yeni katılan araçlarla yeni sezonda kalite, güven ve güler yüzlü hizmetin Efe Tur’un sloganı olmaya devam edecektir. “Eğitim alanında birçok aktiviteye imza atan ve öğrencilere destek vermeyi ilke edinen Efe Tur, öğrencilerin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetler ve Emniyet Mensuplarımıza, Gazilerimize , Engelli yolcularımıza sunduğumuz kampanyalarımızın onurunu ve kıvancını yaşıyoruz.
Gündem, 06 Haziran 2018 19:34
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
Halkevi Gençlik Merkezi’nde kulakların pasını silen yıl sonu konseri
