Vadi İzmit yükseliyor
Gündem, 06 Haziran 2018 12:17İzmit'te son yılların en büyük konut projesi olan Vadi İzmit'te konutlar hızla yükselmeye devam ediyor.
İzmit Belediyesi’nin Gültepe’deki şantiye alanına kat karşılığı yapılmakta olan Vadi İzmit’te konut sahibi olmak isteyenler için cazip kampanyalar da yapılıyor. Bektaş İnşaat firmasınca yapılmakta olan 150 milyon lira değerindeki proje kapsamında bölgeye çeşitli ebatlarda 443 konut kazandırılıyor. Yapılmakta olan konutların yüzde 26’sının İzmit Belediyesi’nin olduğu ve projenin gelecek yılın ilk aylarına kadar tamamlanması planlanıyor.
VADE FARKSIZ 84 AY TAKSİT
Temelleri geçtiğimiz Eylül ayında atılan Vadi İzmit’te mevcut satış fiyatları üzerinden ilave vade farkı olmadan 84 aya kadar taksit imkânı sunuluyor. 25 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada ayrıca peşin alımlar ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim de sağlanıyor. Yetkililer, kampanya stratejisinin İzmit halkının beklentileri ve talepleri doğrultusunda oluşturulduğunu belirterek “devletin konut sektöründeki uygulamaya koyduğu vergi indirimi, tapu harcı ve banka faiz oranlarındaki avantajlı indirimleri de dikkate alarak yeni bir kampanya başlattık. Konut sahibi olmak isteyenleri tarihi kampanyamıza bekliyoruz.
2019 NİSAN’IN DA TESLİM
Kampanya kapsamında %30 peşinat ile 84 ay vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme yapıyoruz. Banka kredisi kullanmadan ve ilave herhangi bir masraf ödemeden de Vadi İzmit Projesinden konut sahibi olunabilecek. 2017 Eylül ayında temeli atılan konutları Nisan 2019’ta teslim etmek istiyoruz. Vadi İzmit’te aqua park, fitness salonu, kapalı ve açık havuz, Türk hamamı, buhar odası, restoran, kafeterya, fırın, pastane, tenis kortu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yer alıyor” dediler.
Gündem, 06 Haziran 2018 12:17
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
Çayırova’da ulaşım konforu artıyor
Ağzı olan konuşuyor! Seçim yapılmayacakmış
Derince’de motosiklet tutkusu ölüme götürdü!
Gram altınla ilgili tarih verildi!
Korkutan tahmin! İnsanlık tarihinin en sıcak yılı
Kocaeli Şehir Hastanesi hemşiresi Filiz Öner Uyar’a anlamlı ödül
Burası buz pateni değil, Milli İrade Meydanı!
Yayaları ve sürücüleri düşünen yok!
IBAN'a para gönderirken bunu yapmayın!
Kocaeli polisine yangın eğitimi
Lahmacunu 1450 TL'ye satan işletmeye ceza yağdı
İzmit’te et bağışı kampanyasıyla dayanışma büyüyor
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti
Ağır tonajlı araçlarla ilgili trafiğe çıkma yasağı
Dolarda yeni rekor!
Gölcüklü Demet Akalın öyle şeyler söyledi ki!
Antidepresan satışları yüzde 60 arttı
Kılıçdaroğlu, CHP'li vekili AKP'ye gönderdi!
İçmeden önce bir kez daha düşünün!
Kocaeli İtfaiyesi, Besni itfaiye ekiplerine ders verdi!
İzmit’teki Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışları sürüyor
İzmit Mezbahası’nda bayramın ilk günü 145 hayvan kesildi
Hüseyin Baş: Türkiye’de aranılan şey huzur ve mutluluktur
Deprem uzmanının evliliğinde deprem!
