Suriyeliler İzmit’te bir kadının üzerine yürüdü
Gündem, 30 Mayıs 2018 14:20Suriyeliler İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir kadının üzerine yürüdü. Bakın neden? İşte ayrıntılar.
Tam 6 yıldır ülkemizde yaşıyorlar. Sayıları 4 milyon civarında ve yüzlercesi de ilimizde. Savaştan kaçtıkları ülkelerine bayramlarda tatile gidiyorlar. Sonra tekrar geri dönüyorlar. Neden? Türkiye onlar için çiftlik ve onlara her şey bedava.
Türk milletinin hakkını Suriyeliler yediriyor devleti yönetenler ve bugüne kadar Suriyeliler için 30 milyar dolar harcandı. Onları memleketlerine tatile gönderiyoruz ve tekrar geliyorlar. Madem 10 gün tatile gidebiliyorsun neden geliyorsun? Dedik ya; Türkiye çiftlik.
Hangi kitapta yazıyor vatanında savaş varken kaçmak? Vatan için gerekirse ölünür kaçılmaz. Bunlar kaçar. Aralarında birde ahlaktan doğruluktan bahsedenler var ki, şaşarsınız. Yani aynaya bakma huyları yok.
Üstelik İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sigara içen bir kadının üzerine yürüyecek kadar terbiyesizleşebiliyorlar. Size ne? İsteyen oruç tutar, ya da tutmaz. Siz hesap soramazsınız, hesabı Allah sorar ve herkes hesabını da Allah’a verir.
Şaşırtıcı olan 3-4 tane terbiyeden yoksun Suriyeli’nin el kol hareketleri yaparak bir kadının üzerine doğru yürüdüğünü fark edenler bile bu durumu sessizce seyretmiş. İçlerinden biri de ‘Siz kimsiniz bre terbiyesizler’ diyememiş.
Dedik ya; sanki film seyreder gibi seyretmişler. Otogara tek başına gelen o kadında doğal olarak korkmuş ve sesini çıkaramamış. Bu arada otogar bugünlerde tıklım tılkım Suriyelilerle dolu. Bayrama daha iki hafta var ve belli ki daha şimdiden memleketlerine tatile gidiyorlar.
Son söz; tatile giden o Suriyeliler tekrar Türkiye’ye alınmamalı, sınır kapıları kapatılmalıdır. Türkiye onların babalarının çiftliği değil, Türkiye aşevi falan da değil. Bu memleketin insanları işsiz ve gelecekten umutsuz. Eve lazım olan camiye haramdır. Başka da söze gerek yok.
Son söz; tatile giden o Suriyeliler tekrar Türkiye’ye alınmamalı, sınır kapıları kapatılmalıdır. Türkiye onların babalarının çiftliği değil, Türkiye aşevi falan da değil. Bu memleketin insanları işsiz ve gelecekten umutsuz. Eve lazım olan camiye haramdır. Başka da söze gerek yok.
Gündem, 30 Mayıs 2018 14:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda MHP’liler sık sık gençlerle bir araya gelecek
Başkan Gökçe’den Cumhuriyet mesajı: Gelecek nesillere taşıyacağız
İzmit’te Kent Lokantaları ve Halk Et noktaları 1 gün süreyle kapalı
Akça Koca’ya saygısızlık!
Saray'dan emeklilerle ilgili yeni açıklama
Akçaova Grup Yolu da yenileniyor
Başkan Söğüt’ten Cumhuriyet mesajı
Bahçem Çayırova, özel bir programa daha ev sahipliği yaptı
İzmit Sanat Galerisi’ndeki Cumhuriyet sergisi sizi bekliyor
İhtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek desteğine devam
Başkan Ömeroğlu: Cumhuriyet en kıymetli mirasımızdır
Foncu AKP'liler birbirlerini tehdit etmeye başladı!
Sucuklardan domuz eti çıktı
İnmede hızlı hareket hayat kurtarır!
Büyükakın, Fransa’da Türk heyetine başkanlık etti
Kocaeli’deki 226 bin TL ödüllü yarışmada geri sayım!
Adliye lojmanları projesinde sona yaklaşılıyor
Karamürsel’de korku dolu gece
Şehit öğretmen Fatma Nur Çelik’in adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evi’nde yaşayacak
Uzman çavuş Outlet Center Alışveriş Merkezi'nde intihar etti
KOÜ Semahat Aracı Onkoloji Merkezi’nde erken tanıya dikkat çekildi
Körfez’de liseli gençler Cumhuriyet kupası için koştular
29 Ekim’de Kocaeli’de de ulaşım ücretsiz
İzmit’te tramvayın çarptığı kadın öldü
Kartepe’de çocuklar ve ailelerini eğlendiren oyun
Erdoğan soygunu yapan yol arkadaşlarının listesini milletten saklıyor
Kocaeli'deki o isim Adalet Bakanlığı'nda görevlendirildi
KOTO üyeleri için American Life Dil Okulları ile de indirim protokolü imzaladı
Çınar Çocuk Evleri miniklerinin gösterisi büyük beğeni topladı
Kartepe’de sürücüleri kızdıran görüntü!
Diliskelesi’ndeki çalışmalar Başkan Ömeroğlu’nun takibinde
Osmangazi Köprüsü kısmen trafiğe kapatılacak!
Başkan Büyükakın o ülkeye gitti
Körfez’in kadın ragbicileri yarı final maçını da kazandı
Yıkılma tehlikesi olan cami minareleri yenilendi
Aracı arızalanan sürücünün yardımına zabıta ekipleri koştu
Kocaeli’de Cumhuriyet coşkusu köprüden meydanlara taşacak
İşsiz sayısı artıyor
Gram altın bugüne de düşüşle başladı!
