Her gecenin bir sabahı var
Gündem, 30 Mayıs 2018 00:43İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Başiskele, Gölcük ve Karamürsel İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
BU BİR CESURLAR HAREKETİ İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Partisinin Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Türkan ziyaretinde tüm partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Başından itibaren söylüyorum. Bu bir cesurlar hareketi. Her türlü baskının her insana uygulandığı dönemde bu partinin yöneticisi veya üyesi olmak gerçekten bir cesaret işi. İlk günlerde Meral hanımla birlikte bizi gözaltına alınacağını bile bize ileterek gözdağı vermeye çalışıyorlardı. Her gecenin bir sabahı var bu yaşanan sıkıntıların sonunda iyi şeyler olacak siz hiç merak etmeyin” ifadelerini kullandı. Türkkan ile birlikte partililer Başiskele ve Bahçecik bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak İYİ Parti için destek istediler.
KİMSENİN EMEĞİ ZAYİ OLMAZ
Türkkan’ın ikinci durağı İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı oldu. Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri önderliğinde partililerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan’a özellikle gençler büyük ilgi gösterdi. Türkkan burada yaptığı açıklamada “Biz imkansızlıklar içerisinde milletin desteğiyle kurulmuş bir partiyiz. Kimsenin emeğini zayi etmeyeceğiz. İlk günden itibaren bu oluşumun içinde yer almak isteyen arkadaşlarımızı unutmayacağız. Onların bizde hep önceliği olacak. Biz bu vefayı devleti soyma nezninde kendi dava arkadaşlarımıza öncelik vererek kullanmayacağız. Aksine bu devleti soyanların önünü dava arkadaşlarımızla birlikte önüne geçip engel olacağız. İktidara talip olma sebebimizde bu” dedi.
HEP BİRLİKTE YOLA ÇIKTIK
İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetimi ile bir araya geldi. Türkkan Karamürsel İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Türkiye’nin ihtiyacından kaynaklanan bir parti olduğunuzda Türkiye’de iktidar alternatifi bir parti oluyorsunuz. 7 ayda herkes Meral Akşener ikinci tura kalır mı, Meral Akşener ikinci tura kalırsa Cumhurbaşkanı olur mu hesabı yapıyorsa bu milletin gerçekten ihtiyacı olduğundan doğmuş bir parti olduğunu gösterir. Meral hanım bu işe tek başına çıkmadı. Meral hanım sizlerle birlikte yola çıktı. Meral hanımın ardındaki esas güç sizlersiniz. Her gittiği yerde sizin gücünüz onu konuştuğu meydanda güçlü kılıyor ve kuvvet veriyor” ifadelerini kullandı.
Gündem, 30 Mayıs 2018 00:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Mehmet Avcı’dan bir kez daha Atatürk ve Cumhuriyet çağrısı geldi
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 30 Ağustos mesajı
Elektrikli araçlardaki tehlike
Milli eğitim ve ulus devlet hedef alınıyor
Evrem İşitme Cihazları Körfez’de de hizmette
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili yeni açıklama
Vali Aktaş, AKP İl Başkanı Talus’u ağırladı
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Kocaeli Ultra, 29 Ağustos’ta Kartepe’de yarışacak!
Süleyman Soylu doğruyu söyleyenlere yalancı mı dedi?
Başkan Bıyık Darıcalıları gurur ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
