CHP’liler İnce’ye bağış için bankaya akın etti
Siyaset, 24 Mayıs 2018 16:36CHP Kocaeli İl Örgütü büyük bir kalabalık halinde bankaya giderek partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek olmak amacıyla bağışta bulundu.
Siyasi partilerin cumhurbaşkanı adaylarına parti bütçelerinden seçim kampanyası için finans sağlamasına getirilenyasak ile Türkiye’yi saran ‘Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için bağış’ seferberliğine CHP Kocaeli İl Örgütü de katıldı. Partililer, il başkanlığı binasında buluşarak cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek vermek üzere bankaya giderek bağışta bulundu.
GÖVDE GÖSTERİSİ
CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, partinin ilçe örgütü başkanları, milletvekili adayları ve aday adayları ile parti üyeleri hep birlikte yürüyerek bankaya gitti. CHP’liler bankaya gidişleri esnasında Yürüyüş Yolu’nda adeta gövde gösterisinde bulundu.
SADECE PARTİLİLERİN DESTEĞİ YETMEZ
Bağış işleminden önce banka önünde bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Öncelikle büyük bir duyarlılık göstererek bugün bizimle buraya gelen ve bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ancak sadece partililerimizin desteği yetmez. Ülkesini seven, demokrasiyi, parlamenter sistemi, özgürlükleri savunan, tek kişinin diktatörlüğüne karşı duran herkesi bağışta bulunmaya davet ediyoruz” dedi.
DUYARLI OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ
Herkesin, her hangi bir bankaya giderek cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İş Bankası’na kayıtlı TR37 0006 4000 0014 3620 7707 70 IBAN numarasına ya da Ziraat Bankası’na kayıtlı hesabına havale yolu ile bağışta bulunabileceğini duyuran Sarıbay, “Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan gönlünden ne kopuyorsa, gücü ne kadarına yetiyorsa bağış yaparak destek olmasını rica ediyoruz. Karşımızda devletin tüm olanaklarını kullanan bir cumhurbaşkanı adayı var. Bu durumdan rahatsız olan herkesin destek vereceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.
Siyaset, 24 Mayıs 2018 16:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
Gebze Ticaret Odası, üyelerini Baykar teknoloji ile buluşturacak
İzmit’te bir kadın daha silahla vurularak öldürüldü
Miniklerden itfaiyeye renkli ziyaret
Fon vurgununun siyasi ayağında kimler var?
İzmit Belediyesi yöneticilerinden saha ziyaretlerine devam
Çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yolu!
Sigarayla ilgili yeni düzenleme
Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir!
Kitap Fuarı’nda Kocaelispor rüzgârı esti!
İcra takibindeki borçlar katlandı
Altın yeniden yükselişe geçti
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
