BBP’li Serhat Duyar AKP listesinden aday mı?
Siyaset, 21 Mayıs 2018 15:49BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Serhat Duyar, listeler açıklanmadan önce herkese sağduyu çağrısında bulundu.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Serhat Duyar, milletvekili listeleri açıklanmadan önce birlik çağrısında bulundu. Ne olursa olsun herkesin fedakarlık yapması gerektiğini belirten aday adayı Duyar, şunları dile getirdi: “Kimsenin kırılma lüksü yoktur. Hedefe kilitlenmeliyiz.15 Temmuz darbe ve işgal girişimi sonrasında yaşanan süreç 16 Nisan Referandumunu gündeme getirmiştir. Referandum oylamasında sandıktan çıkan sonuç ise 24 Haziran seçimlerini zorunlu hale getirmiştir. Temsilde adalet, yönetimde istikrarın sağlanması ve bütün vesayetlerin ortadan kalkması için; 16 Nisan Referandumunda Evet dediğimiz referandum maddelerinin hayata geçmesi gerekmektedir.
YÜRÜTMEDE DE BBP
Hasılı; 16 Nisanda evet dediğimiz Referandum maddeleri 24 Haziran seçimleri sonrasında hayata geçebilecektir. Bu gelişmeler Cumhur ittifakını meydana getirmiştir. İnşallah Cumhur İttifakının parçası olan BBP Mecliste olacaktır. Sadece yasamada değil, yürütmede de BBP kadroları olmalıdır. Birbirinden değerli arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve büyüklerimiz yurt genelinde aday adaylığı müracaatında bulundular. İnşallah fazla sayıda arkadaşımız Meclis'te bizleri temsil edecektir.
SAĞDUYULU OLMALIYIZ
Bu gelişmeler ve temenniler karşısında, imkanlara da baktığımızda arzu ettiğimiz sayının altında BBP'liye AK Parti listelerinde yer alacağını görebiliyoruz. Önce canan sonra can diyebilen hareketin fertleri olarak bizlere yakışan sağduyulu olmaktır. Eleştirilerimizi ve sitemlerimizi sosyal ortamlarda değil sağlıklı zeminlerde reel olarak yapmalıyız, kanaatini taşıyorum. Sen, ben demeden en fazla vekili çıkartacak ve Cumhurbaşkanının 1. turda seçileceği çalışmalara hep birlikte katkı sağlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerimle AK Parti listelerinden aday gösterilecek BBP'li isimler ile Cumhur İttifakından aday olan bütün milletvekili adaylarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Siyaset, 21 Mayıs 2018 15:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Hangi parti birinci?
Dilovası’nda binlerce kişi bu festivalde buluştu
MHP eski il başkanı Ünlü, Vali Aktaş’ı ziyaret etti
Zeytinoğlu büyüme ve işsizlik oranlarını değerlendirdi
Halkevi’nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Ülkücü şehit Erhan Cengiz kabri başında dualarla anıldı
Hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek'le ilgili yeni gelişme!
Körfez’de minik futbol şenliği
Erdoğan yüzde 50+1'li sistemde seçilememe endişe içinde mi?
Açlık sınırı 37 bin lirayı aştı
İzmitli umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
İşsizlikte büyük artış
Altında düşüş sürüyor!
Motorinde fiyatlar bu gece değişecek!
Binlerce kişiye istihdam!
Önce fener alayı, sonra konser
Fatma Başkan’ın 30 Ağustos mesajı İzmitlilerle paylaşıldı
Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na yoğun katılım
Kocaeli’de Türk Ocakları’nın mecmuası Genç Mergen’in ilk sayısında dikkat çeken yazı
Esnaf yeni bir borç düzenlemesi istiyor!
Büyükşehir’in tesisi fındık üreticisini rahatlattı
Marmara'da 185 sarsıntı: Büyük deprem kapıda mı?
MHP’liler Dilovası’nda stant açtı bayrak dağıttı
Eski Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’tan üzücü haber
Gölcük’teki bu parkta önlem alınması isteniyor
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Ne mutlu Türk’üm diyene
Büyükakın, judoda göğsümüzü kabartan sporcuyu kutladı
Okullara personel alımı için İŞKUR ile protokol imzalandı
Kademeli emeklilik için tarih verildi!
Milyonlarca genç sistem dışına itildi
Kartepe’deki Ultra Trail organizasyonuna katılan sporcular bakın ne dedi!
Erdoğan'ın kafasındaki plan ne?
Derince’de konserli büyük zafer coşkusu!
Vali Aktaş’tan 30 Ağustos mesajı
Kartepe’deki yarışta kupalar sahiplerini buldu
MHP Dilovası’ndan o kütüphaneye kitap desteği
Kıbrıs gazisi Remzi Kar son yolculuğuna uğurlandı
İzmit Körfezi’nin geleceği bilimsel verilerle şekillenecek
Size 3 gün veriyorum diyerek AKP'lileri tehdit etti!
