Ulupınar Köyü’nde 1 km’lik iftar sofrasında buluştular
Gündem, 20 Mayıs 2018 18:45İzmit’e bağlı Ulupınar Köyü’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 km’lik iftar sofrasında 1200 kişi bir araya geldi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile İYİ Partililer de bu iftarda hazır bulundu.
Salih Bakır Başkanlığı’ndaki İzmit Ulupınar Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği yönetimi ile Köy Muhtarı Burhan Duran tarafından planlanan geleneksel iftar programına yine ilgi büyüktü. Köyün girişinden çıkışına kadar olan yol üzerindeki bölüme konulan 1 kim uzunluğundaki masalarda gerçekleştirilen iftarda keyifler de yerindeydi. Şehirde yaşayan ve uzun süredir görüşemeyenler aynı organizasyon sayesinde hasret giderme imkanı da buldu.
DEV İFTİRA KİMLER KATILDI?
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi Muhtar Masası Sorumlusu Mehmet Çetin, Şahinler Köyü Muhtarı İlhan Demir, Tatarahmet Köyü Muhtarı İsmail Aslantaş, Horozum Köyü Muhtarı Nedim Kamış, Derneğin Onursal Başkanları Veysel Çelebi, Nazmi Aslantaş, Alaattin Bakır, Mehmet Altındağ, İYİ Parti Milletvekili aday adayları Ahmet Yeşil, Fuat Berna, Renan Argun Kıran ve İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Açar ile SKM Başkanı Muhammet Ertürk gibi isimlerde hazır bulundu.
SİYASİLER HERKESLE TEK TEK TOKALAŞTI
Siyasiler katılan herkes tek tek tokalaşarak sohbet etmek için gayret gösterdiler. Dernek yönetiminde görev yapan Faruk Akmeşe, Halil Çelebi, Nurdoğan Aslantaş, Sebahattin Bakır, Adil Altındağ, Oktay Çelebi, Esat Çelebi ve Mücahit Çelebi katılan herkesle yakından ilgilenerek iyi bir ev sahipliği örneği de sergilediler. Katılanlar yemekler yendikten sonra, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet şeklinde pek çok konuyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde de bulundu.
Gündem, 20 Mayıs 2018 18:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
Kocaeli’de Anahtar partililer eğitildi
Önemli sanatçıların eserleri İzmit’te görücüye çıkacak
