KOTSİAD yeni yerine taşındı
İş Dünyası, 19 Mayıs 2018 10:15KOTSİAD’ın yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Körfez Tütünçiftlik’te kurulan dernek binasının açılışına kent protokolünden çok sayıda isim katıldı.
Başkanlığını Meral Artuç Dinçoğlu’nun yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) yeni yerine taşındı. Derneğin Güney Mahallesi Taner Sokak No: 2 adresinde bulunan yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Büyük ilgi gören dernek merkezinin açılışına protokol mensupları da yoğun katılım gösterdi.
PROTOKOL AKINI VARDI
KOTSİAD hizmet binasının açılışına; Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye başkan yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Ali Can Kazgan, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, SP Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, DP Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara, siyasi partilerin milletvekili aday adayları meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
DİNÇOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Programın açılışında konuşan dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, “Yeni yerimizde bundan sonraki süreçte daha aktif bir çalışma ortaya koyacağız. Dernek olarak çok daha yoğun bir döneme giriyoruz. Böylesine özel bir günde dernek yönetimi olarak bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
ALLAK’I UNUTMADI
Dinçoğlu’nun ardından konuşan Körfez Belediye başkanı İsmail Baran ise sözlerine Filistin’deki katliam dolayısıyla İsrail’i kınayarak başladı. Filistin’de büyük bir dram yaşandığını belirten Baran, “Müslümanlar bir olmadıkça akan kan durmayacak. İsrail’i bu katliam dolayısıyla lanetliyoruz” diye konuştu. Baran son olarak dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve derneğin kurucu başkanı Mehmet Allak’ı emekleri dolayısıyla kutladı.
KAYMAKAM DA KUTLADI
Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can da KOTSİAD gibi derneklerin ekonomi için önemine değindi. Kaymakam Can, “Bu tür organizasyonlar ticaretin önünün açılması ve yeni hizmet alanları için önemlidir. İlçemizdeki sanayi ve ticaretin gelişmesi için hizmet verecek olan bu kuruluşların önemli çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Ülkemizin aşa ve işe ihtiyacı var. Bu tür oluşumların ticaret alanlarının büyümesinde görev alması gerekiyor” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından KOTSİAD’ın yeni dernek binasının açılışı yapıldı. Davetliler verilen kokteylde ağırlandı.
İş Dünyası, 19 Mayıs 2018 10:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
Bu ortamı yaratan Erdoğan’ın bizzat kendisidir
Hyundai Motor Türkiye, HTech ile genç yetenekleri otomotiv sektörüne hazırlıyor
