Milletimiz, Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçecek
Siyaset, 17 Mayıs 2018 18:20Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan’ın birinci günü Gebze ilçesinin Hacı Halim ve Yavuz Selim Mahallelerinde ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da hasbihal eden Karaosmanoğlu, “Allah, birliğimizi daim kılsın. Vatanımızı, Milletimizi, Devletimizi payidar kılsın” ifadelerini sarf etti.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayının ilk günü Gebze ilçesinin Hacı Halim ve Yavuz Selim Mahallelerinde ki esnafları ziyaret ederek bereketli işler diledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşlarla hasbihal eden Karaosmanoğlu, gençlere ayrı bir önem verdi. Türkiye’nin gündemini ve Dünyanın gidişatını vatandaşlarla birlikte istişare eden Karaosmanoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Bu gün vatandaşlarımızla hasbihal etmek için Gebze’deyiz. Güzellikleri ve sevinçleri paylaşmak ilçemizin ihtiyaçlarına dönük çözümleri insanımızla bulmak Kocaeli’de geliştirdiğimiz yönetim modelidir. Kentimizin ürettiği bu model, bütün şehirlerimize örnek olmuştur. Allah, millet olarak birliğimizi daim kılsın. Vatanımızı, milletimizi ve devletimizi payidar kılsın” dedi.
“HEDEFTE TÜRKİYE VAR”
Ülkemizde ve kentimizde her siyasi görüşten insan var diyerek sözlerini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ve Gebze ilçemizde pek çok farklı meslekten insan var. Farklı şehirlerinden, farklı coğrafyalardan gelmişiz. Son yurt Anadolu’ya sığınmış, hepimiz Kocaeli’de yaşamayı gururla benimsemişiz. Adımız Ahmet, Ayşe, İbrahim olabilir. Hepimizin soyadı Türkiye’dir. Hepimizin en büyük sıfatı; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır” diye konuştu. Türkiye’nin dünya üzerinde daha güçlü ve geleceğe emin adımlarla koşması için 24 Haziran’ın öneminde vurgu yapan Karaosmanoğlu, “Dünya yeniden dizayn ediliyor. Coğrafyamızda sınırlar yeniden çiziliyor. Vekâlet Savaşları aracılığıyla Türkiye’nin bekası, Milli birlik ve bütünlüğü, huzur ve güvenliği tehdit ediliyor. Dışardan Türkiye’ye terör ihraç ediliyor. DAEŞ’la mücadele kisvesi altında, Terör örgütleri ağır silahlarla donatılıyor. Hedefte Türkiye var. İşte bu nedenle 24 Haziran çok önemli. Güçlü ve istikrar içerisinde ki ülkemiz gözü dönmüşlerle ancak mücadele edebilir” şeklinde konuştu.
“HAMDOLSUN BİZİ BÖLMEK İSTERLERKEN BİZ BİRLEŞTİK”
Düşüremedikleri, coğrafyamızda istila edemedikleri tek yer, son Kale Türkiye’dir diyerek 24 Haziran’ın önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hafızalarımızı diri tutmak zorundayız. Gezi Kalkışması, örgütlü bir darbe girişimidir. 17 - 25 Aralık; Yargı eliyle bir darbe girişimiydi. 6-8 Ekim’de ülkemizi cehenneme çevirmek istediler, önümüze uçurumlar, hendekler kazdılar. 15 Temmuz’da ise doğrudan darbeyle. Vatanımızı işgale, Türkiye’yi paramparça etmeye kalkıştılar. Hamdolsun bizi bölmek isterlerken biz birleştik. 81 milyon bayrak olduk, dalgalandık. Hainleri, çıplak ellerimizle durdurduk. 251 şehit verdik. Ruhları şâd olsun. 2193 gazimize sağlıklı ömürler versin. Bizi, emanetlerine layık kılsın” ifadelerini sarf etti.
“BU BAKIMDAN 24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİDİR”
Bütün kötülerin, Türkiye’yi alaşağı etmek için, canla başla çalıştığı bu dönemde diyerek sözlerini sürdüren Karaosmanoğlu, “Dünyanın genel manzarası içinde Türkiye’nin her zamankinden çok daha Güçlü Cumhurbaşkanına, her zamankinden çok daha Güçlü Hükümete ihtiyacı var. Hepimiz son kale Türkiye cephesinde yerimizi almalıyız, alacağız inşallah. Dünyanın yeniden kurulduğu, kartların yeniden karıldığı masada; Türkiye’nin ben de varım demesi, ben de sözümü söyleyeceğim diye ilan etmesi, düşmanlarımızın hıncını artırmıştır. Bu bakımdan 24 Haziran çok önemlidir. İnanıyorum ki milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ilk turda seçecek ve devletimizi yönetmekle görevli kılacak.” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Siyaset, 17 Mayıs 2018 18:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması
İzmitli esnafa bayram öncesi kolaylık
İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
İzmit Marina’daki Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs’ta ziyarete açılacak
Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
