CHP’li Erinç’ten diplomalı açıklama
Siyaset, 15 Mayıs 2018 17:36Aday adaylığı açıklamasına üniversite diplomasını alarak gelen CHP’li Murat Erinç, cumhurbaşkanına seslendi; “Sen 65 yaşına gelmişsin, yıllar geçmiş hala diploman ortada yok” dedi.
CHP İl gençlik kolları eski Başkanı Murat Erinç, partisinin il binası önünde düzenlediği toplantı ile milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın şehir dışında olması sebebiyle İl Sekreteri Hüseyin Acurman’ın başkanlık ettiği toplantıda, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili hazır bulundu.
PARLAMENTER SİSTEMİ GERİ GETİRECEĞİZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Sekreteri Hüseyin Acurman, gençlerin milletvekili aday adayı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Acurman, “Biz sizlere güzel bir gelecek bırakmak için çok mücadele ettik. Şimdi sıra sizde. Sizler, sizlerden doğacak çocuklar için elinizi taşın altına koymalı, aday olmalısınız. Çünkü Atatürk bu vatanı sizlere emanet etti. Yanlışın, yolsuzluğun üzerinden, kötü dil kullanarak siyaset yapılmaz. 24 Haziran’da güneş yeniden doğacak. Parlamenter sistemi yeniden ülkemize getireceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.
Acurman’ın ardından partililere hitap eden aday adayı Murat Erinç ise yanında getirdiği üniversite diplomasını, il başkanlığı önünü dolduran partililere gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben konuşan Erinç, “Ben 28 yaşındayım. Üniversite diplomamı getirerek milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Sen 65 yaşına gelmişsin, yıllar geçmiş hala diploman ortada yok. Bizim derdimiz diplomanı gösterip göstermemen değil, senin yalan söylemendir. Her sıkıştığında çıkıp kandırıldım diyorsun ancak hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu milleti kandıranın asıl başı sensin” dedi.
24 HAZİRAN TAMAMDIR
AKP iktidarında gençlerin yaşadığı sorunlara da değinen Erinç, “Yaşıtlarım, arkadaşlarım öldürüldü, mağdur edildi, zulme uğradı. 16 yıldır AKP iktidarının baskısına, zulmü altında çocukluğumuzu, gençliğimizi geçirdik. Diploma sahibi olduk ama kendi mesleğimizi yapamadık. Ancak hiç bir zaman doğrularımızdan taviz vermedik. Bu zulmü çeken gençlik yine bu zulmü ortadan kaldıracak olanlardır” diye konuştu. Sosyal medyada iktidar ve muhalefetin ‘TAMAM’ ve ‘Devam’ çekişmesini hatırlatan Erinç partililere “Tamam mı devam mı” diye sordu. Sokağı inleten ‘Tamam’ cevabı üzerine Erinç, “24 Haziran seçimleri o zaman tamamdır” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 15 Mayıs 2018 17:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
