Milletvekili aday adayı Murat Atar o sloganı çaldı!
Siyaset, 13 Mayıs 2018 06:25İYİ Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Murat Atar bakın hangi popüler siyasetçinin sloganını arakladı.
Bazı yerli ve yabancı şirketlerde yöneticilik yapan Murat Atar, İzmit doğumludur, saygın da bir isimdir. Atar iş dünyasında başarılı bir yönetici, ama belli ki siyasette henüz öğrenmesi gereken çok şeyler var.
Bu kentte geniş bir kesim tarafından tanınan, bilgi ve birikimleriyle dikkat de çeken işadamı Nazmi Ertuğral kısa bir süre önce DP’den istifa ederek İYİ Parti saflarına katılmıştı.
Ertuğral aynı törende ‘Bu seçimlerde aday olmayacağım, aday olan kardeşlerimize ve demokrasi mücadelesi veren Meral Hanıma bir nefer olarak destek vereceğim’ de demişti. Belli ki Murat Atar’ı, Nazmi Ertuğral’ın basın aracılığıyla kamuoyuna da yansıyan katılım törenindeki bir sözü çok etkilemiş.
Zira Murat Atar son günlerde ‘Baba ocağına dönemediniz buyurun ana ocağına’ sloganını sık sık kullanmaya başladı. İyi de bu slogan Nazmi Ertuğral tarafından ortaya atılıp dillendirilmeye başlanmıştı. Nezaketen Nazmi Ertuğral’ı arayıp ‘Ağabey seni tebrik ederim aynı partide görev yapacağız. Baba ocağına dönemediniz buyurun ana ocağına’ şeklindeki sloganınızı izninizle bende kullanmak istiyorum diyebilirdi.
Ve böyle nazik bir davranışla çok da takdir toplardı. Ama arama gereği bile duymadı. Her yerde bu sloganı tekrar ediyor. Bu kendi bileceği bir iş, buradan kendisine sesleniyoruz; Nazmi Ertuğral’ı ziyaret edin. Ertuğral bilge bir adamdır, yaklaşık 20 yıldır merkez sağda aktif olarak siyaset yapan deneyimli bir isimdir ve sizin için daha çarpıcı sloganlar da üretir. O sloganlar sayesinde de daha çok konuşulan bir aday adayı haline gelirsiniz.
Siyaset, 13 Mayıs 2018 06:25
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
