Bunu söylemek Leyla Atakanlara hakarettir
Siyaset, 12 Mayıs 2018 22:47Aday adaylığı açıklamasında konuşan Fikret Toker, Leyla Atakan’dan başlayarak CHP’li tüm eski belediye başkanlarının isimlerini saydı; “Yerel yöneticiler eski belediyeciler için bir çivi bile çakmadı diyor. Bunu söylemek İzmit’i İzmit yapan efsane isimlere hakaret etmektir” dedi
Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker CHP Kocaeli’den milletvekili aday adayı olduğunu partinin il binası önünde düzenlediği toplantı ile açıkladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar sebebi ile bir çok yerden şikayet ve eleştiri aldıklarını dile getirdi.
PARTİDEN AYRILSIN
Partinin ve aday adaylarının motivasyonunu aşağıya çekecek hiç bir söyleme izin vermeyeceklerini belirten Sarıbay, “Geçtiğimiz günlerde ‘O varsa ben yokum’ diyen varsa def olsun demiştim. Bu bana yakışmayan bir itham oldu. ‘O varsa ben yokum’ diyen varsa partiden ayrılsın. Çünkü artık bu tarz konuşmalarla, enerjimizi düşürecek ithamlarla uğraşmak istemiyoruz” diye konuştu.
GELECEĞİMİZ İÇİN ÇALIŞALIM
Artık herkesin 24 Haziran seçimlerini tek mesele olarak görmesi gerektiğini ifade eden Sarıbay, “Gelin birlikte bu siyasi iktidarı al aşağı edelim. Demokrasiyi, özgürlüğü, hukuku, adaleti, barışı hep birlikte geri getirelim. Artık ‘sen, ben’ kavgası ile değil, hep birlikte geleceğimiz için çalışalım” dedi.
LEYLA ATAKAN’A HAKARETTİR
Sarıbay’ın ardından partililere hitap eden Fikret Toker ise, yerel yöneticilerin eski belediyeler hakkında ‘Bir çivi bile çakmadılar’ söylemlerini eleştirdi. CHP ile seçime girerek belediye başkanlığı yapan Leyla Atakan’dan başlayarak tüm partili eski belediye başkanlarının isimlerini sayan Toker, “Yerel yöneticiler eski belediyeciler için bir çivi bile çakmadı diyor. Bunu söylemek İzmit’i İzmit yapan efsane isimlere hakaret etmektir” diye konuştu.
HESABINI SORACAĞIM
İktidar partisinin karıştığı iddia edilen usulsüzlüklere de değinen Toker, “Ben her seçim zamanı bir yerlere aday olan bir isim değilim. Ancak önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu biliyorum. En aktif çalışmayı sağlamak için, hırsızlığın yolsuzluğun hesabını sormak için, 10 bin fark oy ile kazandığımız seçimi çalanlardan hesap sormak için aday adayıyım” şeklinde konuştu.
Siyaset, 12 Mayıs 2018 22:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Sakarya'daki açılışta bir araya geldi
Komedyenlerin tutuklandığı bir ülkede demokrasi laftan ibarettir
Doğu Kışla’da dönüşüm mesaisi
Derinceliler sağlıklı yaşam için yürüdü!
Kocaeli’nde bisikletle çevreci ulaşımda rekor!
İzmitli genç kızın büyük başarısı! Türkiye üçüncüsü oldu
Akaryakıtta indirim umutları suya düştü!
Kocaeli vekili TBMM’de konuştu: Esnaf perişan
Çay fiyatlarına bir zam daha
Kocaeli’nin tanınmış iş insanı Kayalar vefat etti
Musluk suyuna da her ay otomatik zam
Şehit isimlerini silip APO mu yazacaksınız?
İzmit’te Kır Düğün Salonu açılıyor
Bu karar ifade ve sanat özgürlüğüne ağır bir müdahaledir
185 izci Kocaeli’yi keşfetti!
Müşteri olmayana tuvalet 500 TL!
Ulaşlı’da çocukların yeni buluşma noktası
Veliaht sistemine dayalı cumhuriyet istememeliyiz
