Yahya Kaptan’a kedi evi
Gündem, 11 Mayıs 2018 21:13İzmit Belediyesi, Özel Şeyler Anaokulu ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ne kedi evi yaptı.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 75. Yıl Parkı’ndaki kedi evini ziyaret etti. Özel Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Esra Ülçetin ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Oralı ile birlikte İzmit’te ilk olan kedi evinde incelemelerde bulunan Doğan “ dünya sadece insanlar için yaratılmadı. Yaradanımız, kediye, köpeğe, kurda, kuşa bütün canlı varlıklara yaşam imkanı sağladı. Kedi ve köpekler bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklar. İzmit Belediyesi hayvan sever ve hayvan dostu bir belediyedir. Veteriner hekimlerimizle, bakıcılarımızla, bir çok yerde sokak köpekleri için yaptığımız bazı uygulamaların bir yenisini de kediler için yaptık.
ATALARIMIZ YAPTI
Bu tür yerlere sadece belediyeler değil, diğer kurum ve kuruluşların da desteği olmalı. Kedi evini Küçük Şeyler Ana Okulumuzun fikir ve desteklerinden faydalanıp yaptık. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu dünyada her canlı gibi kedilerin de yaşama hakkı var. Biz hem inancımızdan, hem atalarımızdan gelen değerlerle yaratılanı yaradan ötürü seven bir anlayışa sahibiz. Atalarımız camilere kuş yuvaları yapmışlar, leylekleri koruyan vakıflar kurmuşlardır. Bizler de atalarımız gibi hayvanları sevip koruyacağız” dedi.
BARINAK DEĞİL
Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü’nün de desteklediği Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki kedi evinin amacının, yavru ve zayıf kedilerin çevredeki saldırgan köpeklerden korumak olduğunu ifade eden yetkililer “ burası kesinlikle insanların evde bakamadıkları ve hasta kedilerin bırakıldığı yer barınak değildir” şeklinde konuştular. Kedi evinin temizliği, bakımı ve hayvanların mama ihtiyacı İzmit Belediyesi ile Küçük Şeyler Anaokulu tarafından karşılanacak.
Gündem, 11 Mayıs 2018 21:13
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
