Semt Kocaeli, erken teslim rekoru kırıyor!
Gündem, 25 Nisan 2018 08:13İnşaat süresini, 22 aydan 18 aya, daire teslimlerini Mart 2019’dan Kasım 2018’e çekti…
Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, inşaatını rekor hızla gerçekleştirdiği Semt Kocaeli Projesi için, müşterilerine “erken teslim” müjdesi verdi. Pekdemir İnşaat’ın Genel Müdürü Mert Pekdemir, proje yönetim birikimi ve uzman ekipleri sayesinde, günde 18-20 saate varan iddialı bir çalışma hızıyla, ortalama 2 günde 1 daire tamamlama mucizesi yarattıklarını vurguladı. Böylece, inşaat süresini 22 aydan 18 aya çektiklerini belirten Pekdemir, “Satışını sürdürdüğümüz dairelerin teslimini Mart 2019 yerine, Kasım 2018’de gerçekleştireceğiz” dedi.
Pekdemir İnşaat’ın, Semt Kocaeli projesi ile öncülük ettiği, yalınlık, işlevsellik, prestij, kalite ve teknolojiyi bütünleştiren, konutta “yeni lüks” kavramı, performans hızıyla da müşteri memnuniyetine damgasını vurdu. Semt Kocaeli’de, inşaatın başladığı Haziran 2017’den bu yana, 6’şar katlı 15 bloğun inşaatında büyük bir ilerleme kaydedildi. Semt Kocaeli’de, rekor satış ve inşaat hızı, daire teslim süresinin de, 4 ay erkene çekilmesini sağladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 280 dairelik projenin yaklaşık 540 günde tamamlanmasıyla, ortalama 2 günde 1 dairenin inşa edildiği, müthiş bir inşaat hızına ulaştıklarını vurguladı.
Kalite standartları yerleşince, konut imalatı hız kazanıyor…
Satış sonrası müşteri memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde, müşteri talep ve beklentileri ile ilgili verileri iyi analiz ettiklerini, bunun da projelerdeki performanslarına olumlu yansıdığını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Pekdemir Güvence Sistemi olarak tanımladığımız teknolojik altyapımız, müşterilerimizden elde ettiğimiz geri bildirimleri değerlendirerek, inşaat, satış ve satış sonrası ile ilgili kalite standartlarımızı geliştirmemizi sağladı. Malzeme seçiminden, tedarik zincirine, imalattan, pazarlamaya kadar, tüm süreçlerimizde kalite standardına ulaşmamız, bize büyük hız kazandırıyor. Bu sayede, inşaat sektöründeki yüksek maliyet artışlarına karşın, finansal dengelerimizi koruyarak, Semt Kocaeli projemizde olduğu gibi, müşterilerimize dairelerini teslim ederken, 4 ay gibi önemli bir süre avantajı sağlayabiliyoruz. Ulaştığımız yüksek performans, gündemimizdeki yeni projelere de büyük avantaj kazandıracak” şeklinde konuştu.
5+1 bahçe dubleksi örnek dairenin 2017 sonunda tamamlanarak, müşterilerin beğenisine sunulduğu Semt Kocaeli Projesi’nde, daire satışları cazip ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç’un imzasını taşıyan yalın tasarımda, öne çıkan 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksleri, doğayla bütünleşen özel peyzajlı bahçesi ve her metrekaresi işlevsel kat planı ile hayata iki kat değer katarken, toplam 280 daireden oluşan projede, 2+1 ve 3+1 ara kat daire seçenekleri de yer alıyor. Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de 34 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıkta bulunuyor.
Gündem, 25 Nisan 2018 08:13
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
