Kartepe İYİ Parti’de yüzler gülüyor
Siyaset, 25 Nisan 2018 18:22İYİ Parti Kartepe ilçe teşkilatında yüzler gülüyor. Musa Coşkun başkanlığında toplanan İYİ Parti Kartepe ilçe yönetim kurulunda 24 Haziran seçimlerine parti olarak girilebilecek olmasının mutluluğu ve heyecanı yaşandı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı Musa Coşkun, geçtiğimiz haftanın genel değerlendirmesini yaptıktan sonra, tüm Türkiye’nin cevabını merakla beklediği, partimizin seçimlere girip giremeyeceği sorusuna CHP Genel Başkanı’nın siyaset tarihine geçecek ve demokrasinin devamlılığını sağlayacak hamle ile YSK partimizin seçimlere katılacağını duyurarak cevap vermiştir.
Başta CHP Genel Başkanı, partimize katılan milletvekillerine ve bu tavrı olgunlukla karşılayan partililere huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum dedi. Partimizi seçimlere sokmamanın hedeflendiği iktidar mensubu sözcülerin basına yansıyan ifadeleriyle ortaya çıkmış olması yapılan bu stratejik hamlenin ne kadar haklı ve yerinde olduğunu bir kez daha göstermiş ve oynanmak istenen büyük oyunun bozulduğu ortaya çıkmıştır.
Seçim kararı alınmış olmasına rağmen seçimlerin nasıl yapılacağına dair uyum yasalarının çıkartılamamış olması yanı sıra OHAL kapsamında seçimlere girilecek olması bizim azmimizi ve hedefimizi değiştirmeyecektir. Hedefimiz bellidir,ancak sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır.Öncelikle hedeflediğimiz oy kitlesine ulaşmak ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e güvenerek partimize verilecek oylara sahip çıkmak, bir tek oyun takipçisi olmak zorundayız dedi.
İlçe başkanı Musa Coşkunun ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantıya katılan mahalle temsilcilerine Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorunlu Başkan Yardımcısı Av. Gürkan Uysal tarafından seçim tarihinde oy kullanma, sayım ve ıslak imzalı tutanakların ilçe merkezine sağlıklı ulaştırılması ve dikkat edilmesi gerekenleri içeren bilgilendirme gerçekleştirildi.
Siyaset, 25 Nisan 2018 18:22
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
