Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür
Siyaset, 24 Nisan 2018 07:27İyi Parti Derince İlçe Başkanı Esra Tolu, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.
Başkan Esra Tolu şöyle konuştu: Demokrasi, adalet,hak,hukuk mücadelesi verdiğimiz bu günlerde; hakkımız olan seçimlere girme hakkını resmî kurumlardan almamız gerekirken, kurumlara güven kalmadığından dolayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kıymetli destekleriyle partimiz hakkını söke söke almıştır ve almaya da devam edecektir. Bu bağlamda; elini taşın altına koyan CHP’nin tüm vekillerine ve özellikle Kocaeli vekili Fatma Hanımefendi’ye partimiz ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimler; genel seçimlerin ötesinde ülkeyi tek adamdan kurtarma seçimi haline gelmiştir. Geleceğinden kaygı duyan her vatanseverin hiç çekinmeden sorumluluk alacağı bir seçim bilincinde olmalıyız.
24 Haziran 2018 seçimleri; kazananın tek adamlık rejimi değil, Demokrasinin,adaletin,özgürlüğün en önemlisi gençlerin geleceğe umutla bakabildiği kurtarıcı bir seçim olacaktır. Bugün yaşanan siyasi tabloda;dik duruş sergileyen parti liderleri Türk siyasi tarihine yeni bir yön vermişlerdir.Meselenin memleket meselesi olduğunda, siyasi görüş ayırt etmeksizin bir araya gelinebileceğini ve sorumluluktan kaçınılmaması gerektiğini tüm vatandaşlarımıza göstermişlerdir.Bugünün ve geleceğin siyasetçilerine de rol model olmuşlardır.Davasında haklı olanların dik durması gerektiğini,doğrunun karşısında hiçbir gücün duramayacağını göstermiştir.Siyasette davasında dik duramayanları,inandığı doğruları savunamayanları Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin dediği gibi “siyaset tarihi KORKAKLAR diye anacaktır.”
Seçim çerçevesinde bu kazandığımız Zafer 24 Haziran’ın ayak sesleridir.24 Haziran akşamında; güç sarhoşu olanlara “asla bir kadını karşılarına almamaları gerektiğini” göstereceğiz. Kimse unutmasın ki; Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’in dediği gibi “İYİ PARTİ bir cesurlar hareketidir.
Siyaset, 24 Nisan 2018 07:27
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
