Latif İşcen’e vekil adayı ol baskısı!
Gündem, 21 Nisan 2018 10:38İlimizin tanınmış isimlerinden Latif İşcen’in MHP’den aday olacağı konuşuluyor.
Kocaeli'nin tanınmış siyasetçi ve iş adamlarından olan, Türkiye Sosyologlar Derneği'nin kurucu başkanı ve üyesi olan, yurt içi ve yurt dışında bir çok seminerlere katılan, ulusal televizyonlardaki programlarda konuk konuşmacı olarak bulunan FSL Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu Başkanı Hacı Latif İçcen'e çevresinde ' Milletvekilliğine aday ol' diye baskılar yapıldığı bildirildi.
MHP'de aktif siyaset yapan, ülkücü davaya inancı ile bilinen, partinin tavanı ve tabanı tarafından çok iyi takip edilen ve kabul edilen İşcen'in ise çevresi ve Ankara'da ki bazı ileri gelenler ile fikir alış verişinde bulunduğu belirtildi. Bir çok sivil toplum örgütünde yönetici olan, bir önceki seçimlerde de yine milletvekili adayı olarak sahalarda koşturan İşcan, bir çok Avrupa ülkesinde önemli seminerlere katılan bir isim. İşçen, Türkiye’de İş Güvenliği Alanında Tanınan , Televizyonlarda Sürekli Olarak Yer Alan , Kocaeli 'nin sosyal projelerinde sürekli yer alan , Körfez Halkı Tarafından Sevilen , Sosyolog, Endüstri Mühendisi , Aile Danışmanı , A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı , SOSYODER ( Türkiye Sosyologlar Derneği ) Kocaeli temsilcisi , İş Güvenliği Uzmanları Derneğinde iki Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış, Halen İş Güvenliği Güvenliği Uzmanları Derneğinde Denetim Kurul Başkanlığı yapan , Hacı Latif İŞCEN’in Milliyetçi Hareket Partisi'nden ' aday ol' baskısına maruz kaldığı gelen bilgiler arasında Hacı Latif İŞCEN’in bilinmeyen yönü ise bir çok bakanlıkta yapılan çalışma ve çalıştaylarda yer alıp bilgi ve birikimleri ile yol göstermesidir.
İşcen’in internet sitesine baktığımızda sıra dışı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Miliyetçi Hareket Partisi Körfez Teşkilatı Tarafından Sevilen İşcen’in üyeler tarafından Aday Adayı olması bekleniyor. MHP Kocaeli Milletvekili sıralamasında iyi bir yer bulacağını düşündüğüm İşcen’in Kocaeli dışında oy potansiyeli çok yüksek….140000 e yakın İş Güvenliği Uzmanı Camiası tarafından tanınan ve sevilen işcen, İş Sağlığı ve Güvenliğinin Türkiye de sisteminin kurulmasını sağlayan öncüleri arasında yer alıyordu. Adaylık konusunda fikirlerini aldığımız Hacı Latif İçcen, "Bizde görev asla istenmez, verildiği zamanda kaçınılmaz. Biz davamızın neferi, teşkilatımızın emrindeyiz. Gerek ilçe,gerek il, gerek genel merkez bir vazife verdiği zaman, onu en güzel şekilde yerine getirmek için çalışırız"dedi.
Gündem, 21 Nisan 2018 10:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
Otobüs firmaları artık yolcuya böyle davranamayacak!
SEDAŞ’ın Mutlu Yarınlar etkinliği konsept değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir’in o projesi İstanbul’a taşındı
Kızılay saraya bağlanıyor tepkisi
O vekil eşine de sahte sigorta yaptırmış
Darıca’da trafiğe nefes aldıracak hamle
ATM'lerde nakit krizine sokan kısıtlama!
Cephanelik projesi Başkan Hürriyet’in takibinde
Büyükakın, özel bireylerin ilk iş gününde de yanlarındaydı
