Sülalemde bir tek FETÖ'cü bulun bırakacağım
Siyaset, 11 Nisan 2018 06:23İYİ Parti’nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener, kendisi hakkında 2, 5 yıldır FETÖ’cü olduğuna dair asıl sözlerle iftira ayıldığına dikkat çekerek ‘Sülalemde bir tek FERÖ’cü bulunsun siyaseti bırakacağım’ dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenlendi. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Akşener, partisinin geçen hafta düzenlenen ilk kurultayı ile ilgili konuştu. Akşener, kurultaya katılan herkese teşekkür ederek, "Kurultayımız gösterdi ki, Türk siyasetinde artık bir İYİ Parti gerçeği var. Açıktır, 2019'da ülkemizi iyiler yönetecek. Nisan kurultayımızdan sonra, siyasette hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Olmuyor da zaten. Biz, artık iktidarın bilinçaltına yerleşmiş görünüyoruz. İktidarın bilinçaltına girdiysek, ülkemizi de esaretten kurtarmaya yakınız demektir. İktidar, ne kadar bizi muhatap almıyor görünürse görünsün, rahatının ve huzurunun kaçtığı o kadar açık ki, görüyoruz" dedi.
'BU AFRİN REZALATİNİ AŞMIŞTIR'
Konuşmasında, "İYİ Parti kurultay destanı yazmış, iktidar, şanlı ordumuzu 'Televole' programlarına malzeme yapmıştır" diyen Akşener, "Afrin'den, askerimize büyük saygısızlıkla, Afrinvole çıkarmıştır. Bu Habur rezaletini de aşmıştır. Yazık. Yazık. Yazık. Ne yaparsınız ki biz, onların kimyalarını bozmaya devam edeceğiz. Milletimiz adaletsizlikten, ekonomik çöküntüden rahat uyuyamazken, biz de iktidar sahiplerinin huzurlu uykular
TERÖR TAZMİNATLARINI NEDEN ÖDEMİYORSUNUZ'
Konuşmasında 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlayan Akşener, "Buradan çok önemli bir sıkıntıyı da bu vesile ile dile getirmek istiyorum. Jandarma ve polisimizin terör tazminatlarının 3 aydır yatırılmadığını öğrendim. Ey muhterem, canını siper ederek can ve mal emniyetimizi sağlayan bu evlatlarımızın hakkı olan terör tazminatını neden ödemiyorsun? Muhtarları İspanya tatiline götürecek parayı buluyorsunuz da benim kahraman polis ve jandarmamın hakkı olan terör tazminatını neden ödemiyorsunuz?" diye konuştu.
'BEN KENDİ CANIMI KENDİM ALIRDIM'
Akşener, yaklaşık 2.5 yıldır kendilerine FETÖ'cü denildiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle tamamladı: "Buradan Sayın Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Bu konuda açık net tavır koymuş, nadir siyasetçilerden birisiyim. 'Sülalemde bir kişi bulun politikayı bırakacağım' dedim. Kimsenin yüreği yetmedi. Ama şimdi bir şey söylemek istiyorum. Sayın Erdoğan, avenelerinize ve küçük ortağınıza söyleyin. Eğer ben ve arkadaşlarım iktidarda olsaydık, sorular çalındığında görmezden gelseydik, generallerin patır kütür hiçbir şeye bakmadan FETÖ'nün adamlarını hızlıca önemli yerlere getirseydik, her türlü parasal alışverişi yapsaydık, kurumları onların eline teslim etseydik ve gün geldiğinde 15 Temmuz'da bunlar darbe yaptığında millet sizin çukura düşürdüğünüz devleti sokaktan toplayıp getirseydi ve bunun karşılığı olarak siz kabadayılık yapacağım deyip vatandaşı sokağa çağırdığınızda oraya gönlüyle giden insanlarımızın 249'u şehit olsaydı, binin üzerindeki insanımız gazi olsaydı buradan ilan ediyorum, ben kendi canımı kendim alırdım. Onun için susun."
Siyaset, 11 Nisan 2018 06:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halk Et Mobil Aracı İzmit Belediye Meydanı’nda olacak
Tiryakilere bir kötü haber daha
Milli iradenin karşısında diz çökecekler
Emekliye 14 bin lira ikramiyeyi AKP ve MHP reddetti
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
