İzmit’in 41 çınarına İzmit turu
Gündem, 30 Mart 2018 17:35AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ’41 Gönüle Dokunmak’ isimli proje kapsamında İzmit’in farklı mahallelerinde ikamet eden 41 yaşlıyla İzmit turu yapıldı.
Yaşlılar haftası kapsamında İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen programda, İzmit’in farklı mahalle ve köylerinde ikamet eden yaşlılar keyifli bir gün geçirdi. Program kapsamında her bir yaşlı evlerinden alındı ve tüm gün boyunca İzmit’in tarihi bölgelerini gezdi. İzmit Belediyesi tarafından kentimize kazandırılan ve Türkiye’de örnek gösterilen Tarih Koridoru’nu yerinde gezen yaşlılar, büyük memnuniyet yaşadı.
İZMİT’İN TARİHİNİ GÖRDÜLER
Bir gün boyunca İlçe Kadın Kolları yöneticileriyle birlikte keyifli bir gün geçiren yaşlılar, günün sonunda Saatçi Ali Efendi Konağı’nda bir araya geldi. İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da yer aldığı programda oldukça keyifli anlar yaşandı. Rehberler eşliğinde İzmit’in tarihi yerleri hakkında bilgi alan büyükler, program için İzmit İlçe Kadın Kolları Betül Yazıcı ve ekibine teşekkür etti. Büyükler aynı zamanda İzmit’in tarihini gün yüzüne çıkaran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a da teşekkür etti.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Programla ilgili konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “Ömrümüzün her evresinde sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahibiz. Ne mutlu ki, bizler millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir geleneğe mensubuz. Tecrübelerinden istifade ettiğimiz kıymetli bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimiz için düzenlediğimiz program ile bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek istedik. Her zaman onların yanında ve destekçileri olacağız” dedi.
GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYORLAR
İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz da, “Dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızın bir gün değil her gün yanlarında olmalıyız. Unutmamalıyız ki kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Onların tecrübeleri, birikimleri her zaman yararlanmamız gereken bugünümüze ve geleceğe ışık tutan kaynaklardır. Allah her birine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. İlçe Kadın Kollarımızı da bu anlamlı programları için tebrik ediyorum” dedi.
Gündem, 30 Mart 2018 17:35
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
Muhtarhane projesi büyük beğeni topluyor
İzmit’te pazarcıları üzen haber!
Hayat Holding açıkladı: O destek programı 1 yılda 7 bin aileye ulaştı
Kartepe’de araç şarj istasyonunda bariyer engeli
Kocaeli vekilinden Erdoğan’a salvolar!
Büyükşehir’den bir proje daha: Gönül Bahçem
Kayıp çocuklar bulundu
Tanıklara İmamoğlu'na iftira at baskısı mı yapıldı?
Tanju Özcan neden hala cezaevinde?
Ümit Özdağ'dan diğer partilere işbirliği çağrısı!
Derince’de Başkan Gökçe sürekli halkın içinde
İşte Çayırova’da Nisan ayı tiyatro takvimi
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’ndan yine bir prömiyer!
Vali Aktaş, İYİ Partilileri ağırladı
Burada ne zaman gerekli çalışma yapılacak?
Kartepe Kent Konut Evleri’nde kaba inşaat tamamlandı
Manavların kültür hafızası bu kitapta toplandı
Eski bakan Günay'dan ucube sisteme sert sözler!
Körfezli 3 küçük karateci milli takıma davet edildi
LPG'ye dev zam yolda!
Yüzde 3.600’lük artışlar trafik güvenliğini sağlamadı, vatandaşın belini büktü
Erdoğan yine kendisini savunmadı, saldırdı!
İstanbul'da deprem oldu, Kocaeli'de hissedilmedi!
PKK canisine İmralı'da konut yapılacak mı?
